11 March 2010

.Good News.

2 ari tak berapdet kan blog ni..
Amik...keMALASan teramat di tambah ngan keSIBUKan terlampau..
Sibuk ke...teettttt...
Sibuk ler..company aku skg ni da terlebih kaya..
Byk betul beli Desktop ngan Laptop baru..
Yang lame tak tau nak buang mane..[oppsss..sesi lelong plak la lps ni..]

Ok..ok..kelmarin mmg aku tak sempat nak menyelongkar geng blog punye blog..
So arini..ade secubit masa..aku selongkar la jap..[cehh..ayat..]
Ari Selasa..Puan Ana aka Honeysour telah di masuk kan ke Hospital Putrajaya
Due date yer 19 March..tp di awal kan atas sebab yg di sarankan..[aku rase la..]

Then..pagi ni..aku wajib selongkar blog Mummy To Be dulu..
So..the 1st blog aku selongkar is Puan Miera kter..
Babe..aku tumpang seronok dan gembira tak terkata wei...[opppsss..emosi..]
The Good News is..Puan Ana selamat melahirkan Baby Boy..
Berat wei baby tu..3.2kg..dan..dia bersalin secara Normal..
I salute U la..waaaa..tak sabar nak tahu perjalanan ko sebelum bersalin tu..

FYI..ramai sangat Mummy To Be this year yg di jangka dpt Baby Boy..
Setau aku..da 5 org di jangka dpt baby boy..bkn takat tu je..
Kengkawan aku yg bersalin this year pun..dpt Baby Boy..
Waaaa...which one better..Baby Boy or Baby Girl..
Aku nak twins sepasang leh..hehehe..

Pape pun..congrats to Kak Ana..
To En Edy..tlg la jge Kak Ana bebaik..time pantang kene jge..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cOngratz to Ana dpt baby boy..nExt miera..then next awk plaks..

mAr@ZiEy said...

N..

Oppss..after me..its ur turn plak..hehehe

CikPuanMiera said...

hah.... den pon kon.. :p

tq tq

JIVEBUMZ said...

blogger2 suma beratur nak bersalin hihi

neway tahniah!!

mAr@ZiEy said...

Miera

Of course la dear..blog hang yg selalu aku terjah dulu..dulu blog Kak Ana..skg blog hang plak..hehehe

mAr@ZiEy said...

Sis Ila

Tau takpe...hahahah..cam leh wat marathon bersalin dlm blog ni..hehhe