11 March 2010

.Saje Je Test.

Psstt...gatal nak tau aku ni dpt baby boy ke girl kan..
Ni dari rentetan blog si Ciare..
Baru nak menuju ke bln ke 3 da gatal nak tau gender kan..
Ish..ish..actually ade sebab yer..nak tau..tggu next N3

Ni ikut kepercayaan org cina ok..
Yerla..kdg2 kepercayaan kaum ni kdg2 ade yg betul..ade yg tak betul..
So..aku saje la test..
Senang je..just masuk kan bulan korg start pregnant..[means bln last period]
Then masuk kan umur..senang je kan..

Nak tau aku dpt ape..
Aku dpt BABY BOY!!!!!!!!!!!

+ Klik je picca ni utk ke page checking gender tu +

Tp..aku impikan twins Boy and Girl..hehehe..
Tp..sume tu rezeki dari tuhan kan..kter tak tau ape yg kter bakal dapat..
So..tggu je la nnti..opsss..

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

chokio_nia said...

wah..kalo dapat twins bes tu kak..=)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk kire jgak laa..tp semestinyee lps kawen..muahahah..

mAr@ZiEy said...

Ain

Of course la dear..tp bile bace kesah Ziana Zain bersalin kembar dia..perghhh...cam seksa pun ade..

mAr@ZiEy said...

N..

Oppss...ko tggu lps da lalui prasa perkahwinan ok..