31 March 2010

.Yang Di Nanti Sudah Tiba.

Haa...U Wanna See My Tummy..
Meh..skodeng rapat2 meh..
Byk da picca aku amik..tp yg semua tu tak berapa nak clear la..
Kempis je perut tu..ehehe..ate..Mummy yer kecik kan..[cop kecik ke aku ni..]

+ My Baby inside My Tummy +

+ View dari atas..see..terserlah sgt kan..+

Semua picca ni aku amik pepagi buta before breakfast ok..
Kalau da breakfast..sah2 lg ketara itu tummy..
Kalau time mandi..seronok je usap2 dulu perut baru mandi..hehehhe..
FYI..bahagian yg membesar tu area bawah pusat..bukan atas pusat ok..
Coz baby tu membesar di area rahim Mummy iaitu kat bawah pusat..

Kecik kan myTummy..ate..berat Mummy pun makin mengecik kan..
Tp..taknak la makin mengecik..nak gak makin membesar..
Bie da dok bising je ni..
Siap warning..next check up make sure berat naik..waaa..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

12 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tahnyerr....org preggy berat nek...ni berat turun ekk...psni mkn byk2 tao..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wiee wiee.. peyot dia dah beshooo~ hihi.. take care olwes sis :D

♥z@z@♥ said...

waaa...dah nmpak dah..aku pun kalo lps mkn besor kemain..haha..perut aku dah merekah dah belah tepi kiri kanan..agaknye sbb perut aku kecik..bile membesar tue yg cpt aje merekah..aduiiii

asna cute said...

tomei! kawaiii!~

mAr@ZiEy said...

N..

Ala..mkn byk pun same gak..mmg badan aku ni jenis yg senang sgt la menurun..nak naik..adoooiii...pyh tol..rse yer plg berat seumur hidup aku 52kg..tu pun time waktu skola..hehehe..abis je skola..terus takat 44-50kg je..tak naik2 da lps tu..hehe

mAr@ZiEy said...

Aisumi

Ala..besar ckt je..tp comel kan..heheh..kalau akk pkai bju ala2 nak fit mmg sah2 terang benderang lg pembesaran perut tu..tp kalau pkai bju size M..mmg la tak nmpk..

mAr@ZiEy said...

Zaza

Ish..da merekah da..aku lom lg..mak aku ckp..perut aku ni belum membesar sebenarnya..takat cam perut buncit lg..tp adik aku da bising gler suh pkai baby oil or something yg leh hilangkan strech mark tu..

Ko kene la pkai something utk hilang kan strech mark tu nanti..jenuh oo nnti nak hilangkan if ko tak pkai..

mAr@ZiEy said...

Asna

Hehehe...tomei ek..TQ

SyaNa said...

sonok kan tgk perot da ade..
take care tau.nnt da ade selera ko mkn byk2 tau..time tak berselera ni huluq la mknan hotel 5star tak layan punye

mAr@ZiEy said...

Syana

Seronok sgt2..nak2 aku ni kerempeng je..sekali perut membuncit terlebih dari biasa kan..hehe

Selera mkn aku mmg tak sentiasa ok la..since aku anak dara lg la..aku ade gak nak mkn pil utk naik kan berat bdn..tp rmai yg tak bg..dorg ckp da mkn pil..berat naik mendadak..then susah nak turun da..

Redbloodsnow said...

eeee best nyerrrr. zie taun depan baruuuu merase perut memboyot camtuh. sokkaaa ahh..hehe

jg diri elok² ea yang :D

mAr@ZiEy said...

Ziey

InsyaAllah..rezeki Ziey akan muncul jua..sah2 lg comel..hehe