19 April 2010

.Barang Sarawak Da Mai.

N3 di buat khas utk B2B kter semua..cewahhh
Cik Asna Cute lg Miut itu
Muche Grasias..da mai da brg Sarawak tu..hehehe
Last week lg smpai..tp bru this week nak tepek kan..
Boleh kan Cik Asna kan..hehehe

Hye..korang igt senang ke nak dapat barang tu..
Susah tau..aku je adalah org yg pertama dpt capture Lucky Number
So Vangga gitu..hehehe
Walaupun aku terCapture 2 Lucky Number..tp 1 je adiah dpt..
Syukur Alhamdulillah..hehe

| Taraaaa...|

| Ku sarungkan di Mechanical Pencil Faveret aku |

To Princess N..
Adiah ko pun aku tak bg2 lg kan..hehehe
Aku plan nak bg sekali ngan adiah wedding ko..
Kire yer..adiah aku utk ko la plg best coz berDouble..hehehe
Agak2 ok tak..jgn pk aku lupe ke ape ek..
Tetap ku igt adiah bertuah ko tu..hehehe
Don't Worry Dear..jnji tetap ku tunaikan..

Agak2 korang perasan tak ade something menyelit kat gambar tu
Konon la nak buat Watermark..tp bercolor plak..
Tak kesah la..jnji aku ado...
Tp cam tak lawa plak aku tgk..heheh

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..dpt gifts frm swak mehh...

agagaa....ok dear..adiah bdouble tu wt aku sejuk mndengr tuh...kuikuikui...bile mau ketemu ekk..mau kasik card...

honeysour's blog said...

hai mar, kalau ade rezeki kite jumpa kat wedding N ok...
N, aku rase wedding ko nanti jadik blogger gathering la..hikhik

mAr@ZiEy said...

N..

Tu la psl..padahal masing2 dok bangi je..hahah..nnti kter plan sesama k

asna cute said...

hehe welcome kak marziey! =)

♥z@z@♥ said...

aku nak join jgk...hohohoho

mAr@ZiEy said...

Sis Ana

InsyaAllah..hehe..leh gomol Dani..yeyeyeyeye

mAr@ZiEy said...

Asna

Muche Grasias..nnti buat lg tau

mAr@ZiEy said...

Zaza

Da tamat tempoh la yunk..huhu