24 April 2010

.Berganda 2.

Ape ek yg berganda 2 tu..
Agak2 korang la ape ek..hehehe
Hanya mereka yg mengandung dan org2 sekeliling je yg perasan..hahaha
Yess...segalanya aku da berganda 2..

Luar Dalam aku sume da berganda 2..
Korang jgn tak tau..sape yg tak tau tu..cari la ape ek..haha
Body aku..da tentu bertambah berganda..
Nak2 tang atas ngan bawah..hahaha..

Maaf yer..N3 ni byk gelak ckt..
Now..selera makan aku da berganda 2..
Dulu takat makan sekali sehari pun boleh..
Tp skg..kene wajib 3/4 kali sehari..
Kalau tak..mula la meragam perut ni..huhu
Anak Mummy lapar yer..hehehe

Oppsss..korang tak tgk lg ek myTummy..
Now..saksikan la ek..hehe

| View dari Atas |

| See..terang kan keMuncetan ku |

Sekian sahaja untuk kali ini..

psstt: dalam proses mencari seluar ngan baju baru..^__^

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

♥z@z@♥ said...

wah..besar babe..aku besar bile lepas makan..then lepas muntah berkali² trus kempis and dpt rase baby aku mengeras kat perut..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comel jekk perut..nk pegang!!

mAr@ZiEy said...

Zaza

Aku ni..sejak tak muntah2 teruk cam dlu..makin membulat da perut ni..hehe..alhamdulillah..kene kuatkan juga walaupun kter mmg tak lrt sgt2..nak2 skg ni mmg time baby byk amik nutrien kat mummy

mAr@ZiEy said...

N..

Nak pegang ek..nnti kalau aku attend ur wedding..pegang la ek..hehehe..