05 April 2010

.Bile Mereka Kalah.

Sape tau..sape yg kalah..
Huhuhu..aku kan fan of Manchester United..[tp skg tak berapa nak fan da..hehe]
Last Saturday perlawanan antara 2 kelab gergasi..


Manchester United vs Chelsea

FYI..aku mmg tak amik tau da psl game dorg skg..
Kdg2 aku tau pun psl adik aku mmg gile bola..
Ari2 dok memekak psl bola..
Tak pernah miss 1 pun game bola kat ESPN tu..

Ate..camni..last Saturday..aku pg Downtown dgn Bie..
Mengekor ktorg Azha, Bad, Iskandar..
Time tu da jam 1 pagi..[ish mak buyung berembun plak ek..huhu]
Time tgh lepak2 kat kedai mkn..
Azha teringat game Mu vs Chelsea..

Bile tau MU kalah 2-1 dgn Chelsea..bersorak dorg..
Antara mereka sume..aku je penyokong MU..
Dorg mmg anti-MU..termasuk Bie
Si Bad..terus msg sume fan of MU..termasuk la adik aku..
Yang mmg yakin gler MU akan menang..tp apekan daya Wayne Rooney tak main kan..
So..kalah lah..heheheh..[alasan mau kukuh maaaa]

Tetiba..Bie bersuara..
"Korang boo la kat sorg peminat MU ni ha.."
"Sape..?"
"Bini aku..dia ni gile ngan MU.."
"Hahahahah...MU kalah..."

Serius wei..terbantut selera makan aku..
Tp mmg tak sedap pun makanan yg aku mkn tu..heheh
Last2 adik ipar aku yg abiskan..huhuhu..
Sampai kesudah ok dorg perli M.U kalah...

Takpe lah..aku da tak heran da M.U kalah ke ape..
Aku tgh dok fokus World Cup akn datang ni je..hehehe
Cop..korang pilih team mne ek..
Da 3x World Cup..aku pilih team sama..
So thn ni cam nak tukar team lain la..hehehe

pssttt: jom counting days for World Cup 2010

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥z@z@♥ said...

aku nga mr hubby antara yg dok tercongok dpn tv tue..huhu..tp apekan daya, rooney x men..agaknye sbb tue kalah..tp xpe..sokong ttp sokong..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

WAHH..ANTU BOLA JGAK KE...

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tu la Rooney tak main la MU kalah..takpe..bg can la kat Chelsea..hehe

mAr@ZiEy said...

N..

Antu kejap je..hehe..lps tu jd Angel jap..hehehe

SweetYatt said...

akak tak kisah lah sapa menang sapa kalah.... tp bila MU kalah akak tengok muka tajul muka apa tah..tak mo langsung sentuh hal tu. Tp bila MU menang, siap bisik2, 'kak, MU menang...' itulah penangan bola yg dikejar sebijik oleh 22 org...

mAr@ZiEy said...

Kak Yat

Tajul kan mmg fan of MU..kalau dulu ade Nazreen..gado la 2 org tu..Mu la..Arsenal la..ntah sape lah penyokong Chelsea kat department kter ni kan...huhuuh..cam tak femes je Chelsea ni kat sapura..setau sy..sorg je fan of Chelsea..si Azrol QMS..hehehe