22 April 2010

.Bosan Tak.

Aku skg ni cepat betul bosan..
Kalau duduk 5 minit..haaa..tu dia..bosan yer duduk..hehehe
Kalau berdiri 3 saat..adooiii..bosan yer..[padahal takleh diri lelama..kihkih]
Cepat tol bosan..

Skg ni aku mula bosan ngan berat badan aku..
Tiap2 ari dok timbang..tiap2 ari dok merungut..
Bosan la wei..berat badan aku tak naik2..gile bosan..
Ari2 ngadu kat Bie..dan ari2 dia ckp bosan nak dgr..hahahaha
Dan aku ari2 bosan nak dgr dia bebel..wakakaka

Aku da bosan da dgn segala berkaitan ngan berat badan..
Terutama berat badan aku..
Tp..aku tak kan bosan if org tegur perut aku da nmpak..hehehe
Tp..kalau org tegur aku bdn tak naik2..dan tu gak aku tunjuk perut muncet aku..
Bosan la wei..nak gak rase badan cam teeetttt..[sape la tu ek..hehehe]

Bosan dgn keje..toksah ckp la..
Ari2 bosan..bosan nak buat keje..bosan nak dtg keje..bosan nak terima keje
Segalanya bosan..hahah..tp nak buat camner..TERPAKSA beb..
Keje kan satu ibadah..kene la buat..tp hati dlm keTERPAKSAan..cmner..

Arini je dapat job baru..lg la aku BOSAN nak buat..
Bukan takat bosan je..bile bos ckp..
"Maryam..U kene buat Website"
Terus cam...adooooiii...BENCI yer...
FYI..aku skg ni alergic ngan keje buat Website..tak suke buat keje tu..
Coz..bukan skill aku..bukan minat aku nak buat bnde tu..

Memula keje...haaa..semangat mengunung tiba..
Tp..da lelama..aku rse cam..pehal keje aku plak..
Job Scope aku bukan as Web Developer..tp takde pun allowance ke ape..
Korang cari la memane company..ade ke org buat website sorg2..
Dorg buat pkai TEAM ok..TEAMWORK..aku nak berTEAM ngan sape..
Ni yg aku hangen ni..tak suke..sbb ni la wat aku berkobar2 nak kuar dari keje..

Ok stop merapu...
Aku skg plan nak ENJOY je..
Waaa...Enjoy ke..hehehe

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

♥z@z@♥ said...

ye..bosan sungguh dpt keje..dpt tido lg best...nikmatnye tido..huhu

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tido mmg best..tp kalau kuat sgt tido..nnti anak jd malas..waaa