09 April 2010

.Imbasan Zaman Sekolah.

+ Zaman Persekolah SMKDARY 97 +

Opsss...ni bukan zaman sekolah aku ok..
Ni zaman sekolah suami tersayang aku..hehehe
Aku cilok dari kawan sekolah Bie kat FB..harap ampun yer..[lupe plak sape nama yer]
Haaaa...cuba cari mane 1 suami ku..hehehe

Aku pun cam tak percaya gaya dan muka Bie time tu..
Ni time 1997 means Bie Form 1..
Sekolah Menengah Kebangsaa Dato Abdul Rahman Yaakob, Bota Kanan Perak

Ala..biasalah time Form 1 ala2 selekeh mebeh je..hehehe
Tp..aku tak..ok..smart and sentiasa nak clean je..heheh
Zaman aku sekolah dulu..aku pantang kalau kasut putih aku kotor..walaupun cenonit..
Gerenti aku akan kapur kasut aku kalau ade kotoran yg mencacatkan penglihatan aku..
Kapur plak nak 1 jenis je..tak nak kapur biasa2..nak kapur yg mmg di beli kat kedai Bata je..
Sape igt..kapur Bata ni tak putih tau..ala2 biru putih ckt..lawa je..sbb tu aku suke..

Then kalau kasut sekolah plak..ade 1 pesen je..
Tak nak jenis yg gedabak mabak..plg penting bertali..tak mau bersreeett tu..
Yang aku igt jenis Palas Jazz ngan Converse..tu je kot..
Kalau zaman sekolah rendah toksah ckp..
Wajib kene Bata..hahahah..

Gambar zaman sekolah Bie tu..
Aku tunjuk kat dia..bantai gelak gile..
Boleh dia kutuk diri sendiri..hahaha..aku pun ape lg..tumpang berkaki-kaki la..
Sorang2 dia kutuk..budak ni camni la.budak ni camtu la..aiyaaa...
Jgn tak tau..org lelaki ni kalau kutuk org...kalah perempuan oooo...caya lah ckp aku..

Sekarang tgh selongkar balik album aku..
Cari gambar time sekolah..tp..
Zaman sekolah aku plg tak suke bergambar..tak tau kenapa..
Sekarang da nyesal..hahahah

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: