13 April 2010

.Jadi Mewah Tulis Blog.

Oppss..sape baca Metro arini..dia tau perihal org yg diceritakan tu..
Sape lg..Diva Blog Malaysia
Kak Red

Sape la yg tak baca blog RedMummy tu..
Haish...rugi bebenor la..serius wei..rugi..
Aku follow blog Kak Red tu sejak aku mula aktif dlm dunia blog..
Time by time aku makin galak berblog..lepas baca blog Kak Red

Ohh..yaaaaa..
Kak Red ni selalu muncul kat Media Massa..
Tp..aku selalu benor la miss segmen yg ade muka Kak Red..haishhh..
Kak Red ni salah seorang peserta Project Alpha Nuffnang tu..
Haish...sape tak follow that project...lg la rugi..heheh

Tp takpe..aku tohok cite Kak Red dalam Metro ek..
Klik sini kalau nak tau detail..
Sape cakap tulis blog ni buang masa..
Salah tu..tulisan dlm blog ni buat duit wooooo..
Tak caya..baca lah kesah Kak Red tu..
Side income as blogger pun da lumayan kooo..

Kak Red...ai admire U la..hehehe

psstt: bile la aku leh jd cam dia..side income bermewah gitu..hermmm

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

myranaqi said...

wow..best kn..dpt rm10k sebln hnya dgn berblog..
myra dh daftar ngn nuffnang tp smpai skrg xdpt hasil pn..sdh sgt..xth nape..huhuh

mAr@ZiEy said...

Myranaqi

Tu la psl..tp ape yg sy tau dr kesah2 blog kak red..dia dpt side income not 100% dr nuffnang..tp adevertiser lain gak..mklumlah blogger terkenal..rmai la org nak promote bisnes dorg dlm blog kak red