27 April 2010

.Kebuktian Kefemesan.

Korang still remember this N3
.Promotion : Fieyka Collection.
Haaa...ni nak sambung blk ni..hehehe..
Ika..please take note..model sume aku arrangekan..hehehe

FYI..Fieyka Collection ni da lme..
Cuma aku je terlambat nak tau..[sila salahkan sy ok]
Orang skg ni..buat bisnes mesti nak masuk paper kan..
Ishh...mmg laju je nnti bisnes tu..jgn wat2 tak tau plak..

Fieyka Collection ni da msuk 3x newspaper..
Amboi..sume Malay Paper ko sapu ek..
Takpe..demi bisnes..aku setuju je..jnji tetap jnji ok utk kali ke 4..hahaha
Berita Harian..Harian Metro..Kosmo..

Nak bukti..meh2..

| Fieyka Collection = Berita Harian 28 November 2009 |

| Fieyka Collection = Harian Metro 14 Mac 2010 |

Paper hok se lagi si empunya bisnes ni malas nak scan..
Tu je la bukti yg smpt aku kutip..hehehe..
Ish korang rugi tau tak beli Kebaya ngan Fieyka Collection ni..
Cun nnti korang pkai..kalah Datin yg sedia ade tau..hehehe

Setau aku skg ni..dia tgh dok kaw bg Voucher..
Haa..ape lg..moh ler kter serbu reramai meh..

King Of Kebaya [ Fieyka Collection ]

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

Mar said...

amboi k.tiey, dpt komisen ke ni? haha..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk ushaa laaa...hiks..

mAr@ZiEy said...

Mar
Eh..of course la dpt..hahaha..nak join gak ke..meh2..dftarkan diri ok..

JIVEBUMZ said...

wah cantiknya baju2 kebaya tu!