12 April 2010

.Tiada Ribut Tiada Gosip.

Ape ni..tetiba je kan..pepagi hari da mula nak bergosip..
No la..arini aku di kejutkan ngan berita penceraian artis serba boleh..
Aku minat cara lakonan yer..
Aku suka cara percakapan nya..
Aku suka cara dia jage anaknya..

Sape lg..korang tau tak sape..
Dira Abu Zahar..
Penceraian dgn Ash..mmg tak de sape leh duga..
Aku mmg follow blog dia...tp ape yg di coret takde berkisar kedukaan...
Itulah suratan takdir kan..takde sape tau..

Blog Dira
Tp..the latest N3 mmg dapat tau dia dalam kedukaan..
Klik sini utk berita clash dorg

pssstt: pape pun doakan yg terbaik utk hubungan anda semua bersama pasangan masing2 ok

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dira tu cousin 1 of DA GURLZ...so..sikit sbyk N da tau laa cite sbnanyerr...

mAr@ZiEy said...

N..

Ooo..yeke..aku minat kat Dira tu..ntah tak tau npe..tiap kali dia terpancul kat TV..mesti aku syok je tgk TV tu..hahaha..

SweetYatt said...

dira tu cantik dan manja.... sweet gitu...

mAr@ZiEy said...

Kak Yat

Tu la..nak2 dia mmg org Bangi kan..kalau tak salah sy..dia ade studio jamming kat Bangi..kat area Kagumas tu..