16 April 2010

.Today Is The Day.

Arini genap la usia kandungan ku yg berusia 16 minggu a.k.a 4 bulan..
Ohh..semakin meningkat usianya..semakin aku cepat letih dan mengah
Badan kurus pun cepat mengah ke..huuhu..adoooiii..
Camner la nnti kalau da 7-9 bulan nnti..

Oh..ya..myLittle Bos da selamat melahirkan baby Boy..15 April 2010
Oppsss..no picture la..HP aku bateri kong kiok..
Namanya..Mohd Irfan [yg ni tak sure fullname yer]
Lahir di Hospital Pakar An Nur
Jam 3.30am secara Normal..
Berat baby 3.25kg..[amboi semangat tol..]

Congratulation to myLittle Bos
Aku td tak leh plak nak dukung baby tu...
Ater..aku selsema dari pagi..kang tak pasal2 kene virus plak..
Kesian kat baby tu..tp aku mmg seriau ckt kalau nak dukung baby yg baru lahir..
Camner la nanti anak aku..hehehe..

Arini perut aku mula buat ragam..
Sejak pagi asyik la pedih je..
Then saket semacam je..kalau lps shi shi mesti cam nyilu je kat ari2 aku..
Adooii..tak pernah terjadi ni..

Takut gak aku kalau terjadi pape..
Doktor pernah ckp kat aku..if saket kat bhgian ari2
Dan selalu skt..kene cpt g check..waaa..jgn la..
Da la berat aku tak naik2..benci betul..
Please la..naik la wahai berat badan ku..aku nak merasa lagi saat berat ku cecah 50kg

psstt:..aku ngan Bie dalam proses utk memiliki 'kawan' baru..hehe

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hoho..musim bsalin r skg...hihihi...yunk..aku x mgndung pon berat 50...cane tuh..

asna cute said...

kak marziey jgn skip makan2 okey. klu nak bert cepat naik. klu boley setiap 1 jam makan somthing yg ringgan2 jer. pasti lunch ke bkfast ke dinner ke mkn lebih2 sikit tau =)

ececece mcm asna ada pgalaman jer tp itu la yg asna dpt dr org2 yg pregnt hehe =)

♥z@z@♥ said...

aku pun salu saket area situ..tp if xde bleeding xpe lg kot..tp klau de bleeding ko kene tros g jumpe doktor..jgn men tangguh²..agaknye baby kiter nak membesar kot, so ruang terhad..perut nak cube sesuaikan la sbb tue saket kot..ntah, aku pun xtau..selagi xde bleeding aku x risau sgt..

mAr@ZiEy said...

N..

Maybe ko tinggi kot..aku ni tak la tinggi melampai..tak gak ketot mengetot..tp ngam2 je..tp risau gak..