17 May 2010

.Da Dekat Da Ni.

Maaflah yer..N3 byk sgt tak publish..
Pesen aku skg ni..taip pjg lebar..siap gambar gitu..
Last2..SAVE then SIGN OUT
Esoknya..terus DELETE draft tu..
Boleh tak cengitu..SEWEL kan..

Sekarang ramai geng2 blog aku yg dap dip dup..
Ater..meke da nak kwen kan..
Ujung bulan ni si Ika ngan Isk..
30 Mei 2010
InsyaAllah aku akan rushing pg Rawang tu..
Theme color is Purple or Pink..^__^

Second si adik aku yg sorang lg tu..
Si Asna lg Cute Miut tu..
Adik syg ku Asna..akk da terima tau kad kwen Asna
InsyaAllah akan da booking schedule myHubby in ur wedding day..hehehe
5 June 2010

Ade sesape lg nak bg jemputan kat aku..
Mane la tau kot2 terlekat aura Bunting Pelamin kat korang plak..[alasan boleh di pakai ni]
Waaa..bagus tol korang kan..
Kwen sebelum Puasa..moga bulan Ramadhan ni bertambah la keberkatan

Oppss...bulan depan aku plan nak jalan jauh ke Kuantan..
Tp pk balik..boleh ke aku jalan jauh2..
Even balik Perak pun da kejung..adoooiii...
mySchoolmate kwen..oppss..future husband dia Sapura punya Staff maa..hehe

Tips aku..senang je..
Siapkan diri dari segi Fizikal dan Mental..Zahir dan Batin..
Aku jamin lepas kenduri mesti ade sok sek cakap belakang..
Even Mawi kwen pun org sok sek2 ckp belakang..lumrah manusia tak pernah nak puas hati
One more thing..yg ni mesti korang segan silu nak bertanya kan..
Ala..pasal 1st nite..terus terang aku ckp..
Before aku alami..aku tanya MAMA and kwn2 yg da kwen & rapat ngan aku..
Camner nak harungi..korang igt senang ke..
Lain la klu mereka2 yg mmg da biasa buat before segalanya HALAL kan..
Bg aku..even da kenal almost 6 years..tp 1st nite mmg mencabar..hahaha
Ok stop..nak tau lebih lanjut just BUZZ me at YM..hahaha

...XOXOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jom gather2 ramai2 kat kenduri asna...

hehehhehe

asna cute said...

Alhamdulilah.. smpi jugak kad tue hehe =)

opss nak tau.. hehe nti pas solat asna buzz akak ek ;)

Yeay! dpt jumpe mumy to be comel! ;D

♥z@z@♥ said...

nak tau 1st nite cmner..aku xtau lg nie...lalalala

mAr@ZiEy said...

Yanie

Jom..kita kasik gegar dewan wedding Asna tu..heheh..

Tak sabar ni nak jumpe blogger tegar2 kebal ni..hehe

mAr@ZiEy said...

Asna

Sampai la syg ku..hehe..da kawtim ngan posmen tu..hehe

Buzz cpt tau..tak sabar nak share..hehe

myJunior pun tak sabar nak jumpe Aunty Asna..^__^

mAr@ZiEy said...

Zaza

Aku piat kang tinga hang tu..gatai nor..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk..card N da post da kt addrss ofis ko...try check..

mAr@ZiEy said...

N..

Orait..nnti aku check..