05 May 2010

.Semakin Meningkat Semakin Panas.

Aku tak tau la peel org pregnant yg lain camner kan..
Tp..yg aku rase..sejak kandungan aku cecah 4 bulan ni..
Suhu badan aku makin tak keruan..
Means rase panas semacam je..terutama waktu malam..

Skg ni aku makin susah nak tido..
Nak kategorikan bilik aku tu mmg panas..
Tak jugak..sebelum ni sebelum tido wajib aku berselimut..
Tp skg..selimut di wajibkan jauh dari aku..kalau tak..mau aku bising kepanasan..
Kesian Bie..dia la yg bantu aku sejuk kan badan aku sampai la aku tertido..

Pernah gak plak nak pasang air cond dalam bilik..
Tak kan di sebabkan aku sorg kene pasang air cond..
Padahal aku je kepanasan..org lain maintain rase sejuk je..
Adooiii..pening aku..
Skg ni tido aku wajib berpakaian Triple Seksi lebih dari biasa..hahaha
Dan sebelum tido wajib badan aku kene basah dulu..kalau tak..mau aku merungut..

Ade petua tak utk sejuk kan badan..
Da pening ni camner nak ilangkan rase panas waktu malam..
Orang lain waktu malam bermesra..aku berperang ngan kepanasan..adooii

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kepanasan...? hehehhe cian dier...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ragam org preggy ni..tp mmg skg musim panas mlampao pon..

♥z@z@♥ said...

org preggy mmg akan rase panas yunk..aku tido berkemban jek..huhu..mesra totap wajib walaupun berpeluh..haha

Puan Jiha said...

yup..time pregnant ni mang akan rasa panas... skang ni pulak mang musim panas...so bertambah2 la panas nye huhuhu

mAr@ZiEy said...

Yanie

Meh Yanie tlg kipaskan meh..hehehe

mAr@ZiEy said...

N..

Tula..skg ni aku takleh nak berjemur sgt kat bwh terikan matahari..mesti kepala ngan kaki aku krem..

mAr@ZiEy said...

Zaza

Ko ok lg berkemban..aku..hahaha

mAr@ZiEy said...

Sis Jiha

Terlampau panas la skg..gerun rase..skg ni bergelen2 air minum pun still rse panas dan sentiasa dahaga...kalau da byk minum..siap la..toilet la teman baik ku