14 May 2010

.Semakin Teruja.

Arr...diri ini semakin teruja..
Teruja dengan keAktifan myJunior..
Bounce

Semakin aktif kick myTummy time tengahari..
Its it pemberitahu supaya Mummy yer kene pg lunch..
Ooo..da jd pengganti Daddy ek..heheh
Takpe2..Mummy suke..

Dan for the 1st time..
Aku merasai tendangan bahagia myJunior dengan tapak tangan aku sendiri..
Ooohh...sungguh la best dan nikmat..
Sambil rasa sambil ngomel sorang2..
Lantak la org nak ckp aku gile ke ape..aku tak heran da..
I DONT CARE!!
Paling penting..hilang terus keTraumaan aku dulu..hehe

Dan..aku acapkali bgtau Bie yg his Junior makin kerap kick..
Ohh..dia jeles gler dgn aku..
"Chenta gtau baby..stop kejap kick..tggu Daddy ade kat sebelah bru kick"
Bie jeles coz dia tak rase tendangan bahagia our Junior..
Ye..ye..hehehe..

Smlm..Jotak pegang perut aku..
"Bibi..bibi.."
"Aáh baby.."
Seronok dia bile aku cakap ade baby dalam perut aku..
Lately ni suke sgt pegang perut aku..
At the same time aku risau gak..kang dia penyek plak perut aku tu..

For myJunior
Thanks coz kick Mummy dengan begitu cepat..
Smpai Mummy termimpi2..huhuhu..
Daddy tak lekang tgn dia dari perut Mummy semata2 nak rasa Junior kick..[bg la dia can ek..hehe]
Mummy & Daddy Sayang Sangat Junior..
Tak kesah la Junior Boy or Girl..
Yang penting..Junior selalu la kick Mummy ek..
Mummy bg can time Junior dalam perut je..da keluar takde da can nak kick Mummy

Heart Glasses

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

Noli said...

ala..comeynyee..hehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tempek la sekeping gambar baru kat sini....nak tgk

hehehheh

~dARlee zURiS~ said...

:)
nanti bila baby kicking sampai herot petot perut,lagi best
bahagia btol rasa

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ha'a sis.. tepek la sekeping kat sini.. ^__^ smoga sis n bby sihat2 aje yer..