05 May 2010

.Setiap Petang Berbalah.


Sape tgk slot Akasia Adamaya..
Sape tak tgk sila skip jgn bace N3 ni..hehehe..[memain ok..]
Aku suke cite ni..since 1st day citer ni kuar
Coz aku suke Lisa Surihani..

Yang sekarang dok heboh pasal adik kecik Mia Sara aka Amani tu..
Aku minat gak..tp minat aku lebih pada Lisa Surihani..
Dan aku suke sikap Adam yg Cool tu..auuwww...

Setiap petang tgk ngan Bie..mesti wajib gado..
Kalau bab si Maya wat hal..mula la laki aku...
"Ish..kalau aku dapat bini camtu..mmg aku bg kaki tgn je.."
"Da tu bini skg cmner?"
"Tak sampai ati.."

Then mula la aku bebel...bla sana bla sini..
Ohh yaa..org ckp cite ni sama mcm I'm Not Single..
Memula tgk I'm Not Single..aku mmg tak minat..tgk sekerat je..
Tp..bile tgk Adamaya ni..hamik ko..no kerat2 lagi..hahaha

pssstt:..sekarang mAr@ZiEy sedang giat cari nama utk our Junior

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥z@z@♥ said...

ye, aku pun suke tgk citer nie..yup, geram tgk maya..adam skit nye baik weh..x suke dani..rase nak lempang jek dia..hahah, mak buyung emo...hikssss

~dARlee zURiS~ said...

cite nie best.ramai org suka tgk.
haa..pilih nama btol2 ek
kang jd cam kitorang.punya lama simpan nama tu,tup2 bila baby kuar ada lak citer adamaya nie.adoii...

azuan said...

x pernah tengok lagi citer ini huhuu

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tau takpe..tiap kali tgk cite tu..rse nak lempang je muka Dani yg mmg tak tau malu tu..ahaha

mAr@ZiEy said...

Sis Zuris

Orait..skg ni da standby beberapa nama..hehe..tamak tu tak ckup ngan 1 nama..

mAr@ZiEy said...

Azuan

Lorh..yeke tak pernah tgk..takpe2..meh join sy tgk..setiap Isnin-Khamis jam 630ptg ok..hehe..di TV3