06 May 2010

.Special Promote : Tudung Nikah.

Actually aku kan suke promote bisnes org..
Oppss...bisnes sendiri tak terpromote kan..hahaha
Takpe la..kter tlg org..mne tau org tlg kter..
Lgpun aku tak charge pun..ikhlas dari hati yg suci bersih..hehehe

N3 ni khas utk kengkawan yg nak kwen..
Oppsss..da kwen pun boleh ok..
Tak limited pada sesape pun..
Camni..Uncle mySchoolmate ni Tailor..
Dan..dia ade buat 1 design yg terpahat di hati aku sampai la ni..
Sungguh cantek menawan dan aku rase jarang gler org buat design camtu..
Ke aku je terlepas something..hehehe

Memandangkan one of my buddy nak kwen tak lame lg..
Eh..bukan ramai ke..hehehe
Takpe..utk semua ok..
To Princess N yg cantek jelita lg menawan..
Ni salah satu contoh la ek..hok se lg..tggu empunya diri pulang ke Malaysia..

| Chantek..Menarik..Menawan..Rupawan.. |

Korang perasan tak ape yg aku perasan..
Aku suke design ni coz..selendang tu..di combinekan ngan tdung tu..
So elegent ok..takde la ko nak pkai 2 kali ke ape..
Takde crown ke ape..coz mmg da ade manik2 yg di jahit sekali
Very the cantek ok..jarang sekali org buat pattern camtu..
Selendang combine ngan tdung..

Sape yg berminat sangat tu..
Leh contact aku..nnti aku aturkan temujanji kamu dgn tailor hebat tu..
Waaa..baik tak service aku..hehe
Price aku tak sure..coz kwn aku dpt free je tdung tu..hehehe
Korang leh nego..ckp je nama kwn aku..hehe..bkn nama aku ok..

psstt:..coming soon..nak promote member aku yg buat baju wedding plak..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

12 comments:

♥z@z@♥ said...

cantek..seb baik aku da lepas..klau x mau aku merengek kat ko yunk..hehe..tp mmg superb lah..class dia nyer design..

myranaqi said...

berminat2...
kwn myra nk kawen n dia berkenan ngn tudung mcm ni..dia mmg cari tudung mcm ni pun..mcm ne erk nk dptkn tudung ni...pe2 hal bgtau myra erk

JIVEBUMZ said...

wah sangat cantik tudung tu!
pe lagi N cepat2 booking sempat lagi tu... ada masa lagik

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wah...chantek maaa.....

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

santek sangat.. boleh la nk tnya bila smpai masa sumi nnt :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

superbb cantekk wehh....price range bape agk2 ekk..klo smpai 2,3rat..tduduk gak aku nti...huhuhu

mAr@ZiEy said...

Aisumi

Boleh je..anytime..anywhere..

mAr@ZiEy said...

N..

Ko ckp la bajet ko bpe..then ko ckp nak design cmner..so tailor tu gerenti tau cmner nak buat ikut bajet ko..don't worry beb..

♥S@R@♥ said...

wah menarik2..lebih kurang cam koleksi vispera.

mAr@ZiEy said...

Sis Sara

Ye kot lebih kurang sama ngan vispera..tp rse yer Vispera takde design yg combine tdung ngan selendang ni..dan plg penting..tailor ni lelaki..hehehe

nadiahazhari said...

wah tiey....baru buka awak nyer blog...promote tudung nikah I nampak....hehehe

dapatkan no my pakngah tue....

sebenarnya dia boleh buat atas chiffon and atas lace. ikut preference. tapi time nikah tu, my baju is chiffon, so padankan dengan kain chiffonla.

dia punyer price range more than 1 ratss....sebab dia guna batu sarowsky....tak reti nak eja, yg berkilat2 tu, glittering bagai....huhuhu

anyway, tryla contact, maner tau ley discuss pricekan.....hehehehe. tapi memang puas hatila.....dia bukan tailor actually, dia jahit beading jer....kalau baju kurung nak suh dia jahit beading pun boleh....hehehe

mAr@ZiEy said...

Nad

Ok..nnti den akan gtau customer2 yg ade ok..