04 May 2010

.Where Are U.

I'm here..lalala..cik cik kecik bum bum..hehehe
Cop..da bpe lame tak update ini blog..
Lupe sudah..hehehe
Oppsss..sudah sampai ke bulan May/Mei..

Ohh ya..aku sedang menunggu Blacky..
Ape itu Blacky..nnti da smpai aku gtau secara detail ok..
Blacky di jangka sampai ke tuan yer this month..
Ohh..tak sabar yer..

Ni al kesah sedih si Mom To Be yg sorg ni
Last weekend semangat menggila utk shopping pregnancy dress..
Bersemangat waja gler..
Tp..hampir semua kedai masuk takde 1 pun yg berkenan di hati..

Ade 1 kedai ni jual pregnancy dress yg cun2 ala vogue gitu..
Sekali saiz perut aku ni yg kecik teramat telah membantutkan feel..
Takde saiz ok utk aku..
Walaupun aku da pakai bersaiz S..tp aku rse terlalu besar..
Di ulangi TERLALU BESAR..kalau takat besar tu takpe lg..
Kot2 next 2 month da leh pkai..tp aku leh jangka yg aku mmg takkan pkai

Kesedihan melanda ketika itu..waaa..
Sekarang ni..aku hanya nak aim jubah je..
Bagi aku..jubah la 1 pakaian yg senang di pkai tika pregnant and after pregnant..
Hok lain telah membantutkan feel aku..

psst:..aku takde mood la nak update blog skg..terasa sungguh berat je nak taip

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥z@z@♥ said...

aku pun malas nk update..padahal byk je nak citer..tp malasssssssss..huhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

jubah skang pun lawa2 kan...hehehe

pilih yg mana berkenan....

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tu la..semacam plak..

mAr@ZiEy said...

Yanie

Tu la psl..tak membzir kalau da bersalin nnti pun leh pkai lg

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk..ko pkai baju aku msti ley jd bj preggy tuk ko..bdn aku besau..

mAr@ZiEy said...

N..

Hahaha..kalau aku pkai bju ko..sekali melekat aura bunting pelamin aku kat ko..heheh..