23 July 2010

.Promotion : King Of Baby Wear.

STICKY MODE 24H

Promote..promote..
Ok..korang kenal Fieyka Collection
Sekarang ni..makin gler2 buat biznes online ni..

Al maklumlah..orang yg minda biznes ni lain mcm ckt niaga..
Ok..stop merepek..
Sekali lg..Fieyka telah menubuhkan beberapa cabang biznes yg best..
Ade ke orang wat bisnes tak best...adooiii..

King of Baby Wear

Jualan secara alam maya untuk barangan Baby..
Dan..plg best..majoriti barang yer adalah CUTE dan menepati citarasa bakal ibu
Aku rase bukan takat bakal ibu je..bakal makcik..bakal nenek..bakal segala bakal la suke..
Ni fakta ok..
Dan..koleksinya bukan biasa-biasa je ok..
Di jamin puas hati 1000%...[ni aku berani jamin..]

Paling penting..harga mmg berpatutan..
Aku rase koleksi Fieyka ni lg murah dari yg sedia ade..
So..para kaum Hawa semua...tak lupe gak para kaum Adam..
Jengah dan pilih segala koleksi dan beli terus ok..

Better serbu cepat..tgh buat RED HOT SALE tu..

pssttt:..aku pun da listkan beberapa barangan yg nak di beli..hehe..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

No comments: