16 August 2010

.Khas Untuk Ibu Hamil.

1stly nak ucapkan Terima Kasih byk2 kat Nad
Coz menemukan aku ngan blog seorang bidan yg bertauliah..
Byk wei info kat situ..
Seronok aku..macam2 leh tau..

So kengkawanku sekalian yg berbadan 2 itu..
Jom serbu blog
KAK ENGKU BIDAN BERSALIN

Serius tak rugi wei korang join that blog..
Tak kesah la korang pregnant ke tak..
At least korang ade info yg harus di pelajari..
Leh share ngan kengkawan..yer tak??..

psstt:..aku da start pk macam2 da skg...dan hati terlalu rapuh dan mudah tersentap..@__@

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

10 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok..i follow....huhuhu

♥z@z@♥ said...

nak join jgk..hehe..
biase la yunk..tgh dekat ari nie mcm² yg kiter pk..doa smoga sumer baik dan dipermudahkan Allah oke..

Puan nadxoxo said...

aww gelemer jap :P sama2~

mudah2an lancar semuanya :)

rDnA said...

nak join gak la blog tu..

ije said...

thanks for sharing. bukan senang nk jpe blog penuh info gitu.

mAr@ZiEy said...

N

Follow jgn tak follow

mAr@ZiEy said...

Zaza

Tu la..ari2 dok cemas je aku ni

mAr@ZiEy said...

Nad

Glemer utk kter bersama..hehe

Moga Nad pun di permudahkan segala perjalanan bersalin nnti ok

mAr@ZiEy said...

rDnA

Join..jgn tak join..hehe

mAr@ZiEy said...

Ije

Tu la..pyh kan nak jumpe info berguna camtu kat web..nak2 dr bidan bersalin sndiri..huhu