02 September 2010

.Dapat Sudah.

| Taraaaa...selamat sampai OK |

Korang pernah tak jenguk blog terfemes kat Malaya skg dan smpai bile2 la..hehehe
RedMummy.Com

Sape tak kenal tu maka yer tak tau la psl ape yg aku dapat ni..heheh
Actually Kak Red pernah jaja psl sticker RM ni..
Tp bulan lepas kot..[if I'm not mistaken]
Kak Red ade buat 1 N3 psl Car Sticker RM ni..
Tp..pada mereka yg pantas dan tuntas je dapat..[which is top 40 je yg dpt]

So..aku adalah yg pantas dan tuntas la..hehehe
New Design bg Car Sticker RM ni..

| Simple and I Like =) |

Teruja aku..tak sabar nak tepek kat cermin kete..
Walaupun cermin kete ku hitam legam..[tinted terover ok]
Tp aku pedulik ape..orang da bg FREE..kene la tampal kan..
Kalau tak..sia2 je aku jd org yg bertuah tu..wakakaka

To Kak Red and GBM..
TQVM..I Like It..


...XOXOXO...

mAr@ZiEy

3 comments:

myranaqi said...

wow...bestnyer dpt free sticker dri redmummy

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wee..dpt car sticker redmummy..

♥z@z@♥ said...

wah...dpt sticker tue beb..