21 October 2010

.Lemah Mummy.


See..Do You See What I See
Gambar ni di amik lepas mandikan `Aish
Terus cepat2 aku capai HP..snap..lepas je amik pic ni..terus dia senyum..alahai..

Agak2 leh tak aku angkut ini budak kecik pg opis..
Aritu kuar dating ngan Daddy dia kejap je da rindu gler kat Deboo `Aish ni..
Betul kata orang penangan anak mmg kuat..
Even adik2 aku pun da rindu kat dia..
Asal call je mesti suh si kecik `Aish ni nangis..coz nak dengar suara dia..

Adooiii..`Aish..camner nanti Mummy da keje..
Even skg Daddy keje pun suh Mummy anta MMS or Video Call dia ari2..
Semata2 nak tgk wajah anak dara dia yg sorang ni..
Harta terBAIK dari Illahi..Syukur Alhamdulillah Ya Rabb..

...XOXOXOX...

mAr@ZiEy

11 comments:

♥ QaseH ♥ said...

comel sangat aish ni

♥S@R@♥ said...

comelnyeee... bawa je dtg opis..time rehat leh main2 ng aish.. nant family day join x? klu join bawa la aish ek..

asna cute said...

KAWAIIIIII! alahaiii comel betul la kak! =D

SyaNa said...

mmg rindu oooo
hari2 aku dok belek gambar dia kt fb kat blog

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alaahai...anak pnye pasal kan...tp pic ni mmg superr duperr cute...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

aloloo~ comey nyer dia!!! ^__^ mcm muka akk la..

jeBateja said...

Wah...wah....comelnya dia....anak sape ni...?( lah buat2 tanya plak...)

Err..nak tanya..awat masuk blig hang ada malware detected...?

rizaros said...

ala comeynyer... :) sdap nama... alhamdulillah..nnt jd follower sy jgak yer.. :)

JIVEBUMZ said...

ya allah kiutnye anak mar!

@rE-LonG said...

GeramY tgok baby awak..sgt comel..hihi ^_^

sweet ;)..Tahniah ;)

Puan nadxoxo said...

comelnya aish ni!! geram!