27 October 2010

.Mimik Terindah.


Sape tak suka tgk mimik muka `Aish sila pergi jauh..
Sape suka..sila tatap muka ini budak kecik montel ok..
Gasak lah Mummy kalau da keje nanti..

Tu mimik faveret dia waktu pagi..
Dan..Daddy dia selalu lewat pg keje semata-mata layan keletah dia..
Aku rse cam awal sgt budak kecik montel ni layan peel Mummy & Daddy dia..
Sape yg pregnant tu..tatap la muka baby comel2 ok..
Confirm baby korang comel secomel ini budak montel..hehehe

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

comel sangt akk beby `aish,,,geram sgt da mkin bambam laaaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ok..tsangattt montel ini budak...

Puan Jiha said...

comelnye...gebu pipi die..sedap cium ni...

jiha masa drive nak ke keje, siap nanges lg... kememe nak tgl kan anak huhuhu

SyaNa said...

mmg comel weyy budak montel ni

@rE-LonG said...

yup..comel sgt2..hihi
geram je pipiY yg gebu tu..isk..isk..

nnti baby kt da lahir nnti hbis dkerjakan gak oleh mumy n dady nyer..hihi

seb baik jauh..klo dkt nk tmpang kiss 'Aish ckit..hihi..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

alalaa~ comey dia...