08 December 2010

.Bila Anak Jauh.

"Bie..tak rindu anak ke?"
"Rindu la.."..[sambil tgk video gelak tawa `Aish]
"Bie..nak `Aish.."
"Iyer..nanti kter amik dia"
"Bile???!!!"

"Weekend la..tp dengan 1 syarat"

"Drive balik Batu Pahat leh?"
"Sanggup..demi `Aish"

See..demi anak..ku sanggup buat ape saje..
Walaupun ktorg da macam orang baru kawen..dok berdua je..berkepit je..
Tp..aktiviti wajib kami..pagi2 and sebelum tido tgk video `Aish..
Buat Video Call ngan Ecah..nak tgk `Aish..

Aku ni tak sampai 1 hari berjauhan..terus demam..DEMAM RINDU
Ari Khamis Mama balik Batu Pahat..
Balik keje..terus masuk bilik..hahaha..
Buat lelehan air mata..sampai Bie pun tak terpujuk..dengan dia sekali nangis..
Betul..laki den nangis wei..yg tu aku stop kejap nangis..aku ketawa..hahaha

Bab anak ni..lelaki akan jadi sensitif tau..
Kalau aku babap si `Aish..last2..aku yg di babap yer balik ngan laki den..
Nak buat camner..anak Permata Hati dan Bukti Cinta Kita kan..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

5 comments:

♥z@z@♥ said...

mmg x tahan weh..aku mmg x sanggup walau mak tok dia salu dok pujuk aku suh bg dia bwk Iman blk kg sbb Iman kuat meragam..tp xmampu, jauh sgt..aku dah la jenis sensitif..huhu

p R i n c E S s _ N said...

rindu anak lebih hebat dr rindu bini agknye kan...

Mummy `Aish said...

Zaza

Tu la..mmg tak sanggup wei..memula tu cam kental la jugak..tp tak smpai 1 hari da demam..camner nak kental..malam2 dok peluk cium dia je..hahaha

Mummy `Aish said...

N

Yes..itu mmg betul..

misz beauty said...

baby handbag tu macam sweet..;-)