08 December 2010

.Mane Bagus.Boleh Tolong Pilihkan Tak?.

Actually aku ni dalam dilema..
Nak beli bende alah ni da lame..tp tak beli-beli..
Asyik dok tanya yg mane bagus..kalau tanya tokey kedai..da tentu dia cakap bagus je kan..
Aku nak yg terBAIK dan terCOOL utk `Aish also kami Mummy & Daddy..hehehe

Korang leh tolong tak pilihkan yg mane 1 OK
Dan bagus ke beli barang tu..ke ade baik buruk yer..cerita ckt..hehehe
Ni haaa..aku nak beli Sling Baby / Wrap Baby / Baby Carrier
Yerla..senang nak ke mana-mana..
Lgpun aku ingat nak beli Stroller..tp Mama Papa tak bagi coz dorang cakap membazir..
So..aku decide beli Sling Baby / Wrap Baby / Baby Carrier je la
Kalau payah..Stroller gak la aku beli..hehehe

+ Image 1 = Wrap Baby +

+ Image 2 = Sling Baby +

+ Image 3 = Baby Carrier +

Cuba teka ini apa

+ Baby Handbag +

No la..ini rupa sebenarnya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

+ Image 4 = Baby Handbag +

So..which one better..
Mummy da fening la fening..huhuhu

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

9 comments:

p R i n c E S s _ N said...

aku rs yg no 3 tu...nmpk safe sket...

Mummy `Aish said...

N

Memula igt nak beli yg tu..bila pk2..tak saket ke nanti baby dok kangkang camtu..huhu..tu yg tak terbeli tu..hahaa

syalia.shoppe said...

aku mmg ade stroller
kalo shopping bwk tu senang..baby tido pn xkaco
kalo nk makan luar ke

kalo jalan2 tempat susah nk access stroller aku bwk carrier jek
ade aku post kt entry melaka
senang ko

tak jenuh nk lilit badan.sekali zap jek da settle

mAmAbuDaK said...

no 3...x ah kangkang sangat...

Mummy `Aish said...

Syalia

Tp kan..ade gak budak/bayi yg akan meragam kalau letak dlm stroller..asyik nak melekat je kat bdn kter..tu yg kdg2 pk 2/3 kali

Mummy `Aish said...

Mama Budak

Tak kangkang sgt ek..huhuu..ok2

Nadya said...

carrier/sling sesuai utk tmpt2 yg sesak dan ruang xbesar untuk stroller.stroller senang utk tido selesa dlm tu kalau tgh2 sopping.suggest beli dua2..hehe

Mummy `Aish said...

Nadya

Hehehe..kalau ikutkan nafsu serakah ni..semua nak beli..bukan takat stroller ngan sling baby..1 kedai baby nak beli..senang..hehehe

♥z@z@♥ said...

aku pun xtau mane nak beli jgk yunk..Iman pun jenis yg nak dok melekap jek kat aku...huhu