29 January 2011

.Gila Tweet.

Ayat Gila tu cam teruk je kan..hahaha..
Actually aku skg da gian berTweet..(sungguh la lambat kan..)
Ni gara-gara si cantik rupawan DianaDanielle reply Tweet aku..oh bukan dia je..ramai lg..tp dia je yg terbanyak reply Tweet aku..(rajin gler dia lyn fan dia)..
Thru Twitter gak leh tau gosip2 HOT artis..xyh tggu Melodi ari Ahad..huhu..
Nak plak Twitter ni mcm chat tau..tu yg syok..on9 thru HP pn leh..syook oo..
Sape yg ade acc Twitter tu add la aku..search mAr@ZiEy..
So..selamat berTweet...

...XOXOXO...


mAr@ZiEy

3 comments:

jeBateja said...

den tak paham nak guna.....ahakz....layan fb je le...

mAmAbuDaK said...

marzi singgah blogshop saya eh...ada baju untuk ank awk..cam cute je kalau dia pkai..

♥z@z@♥ said...

i follow you...=)