01 February 2011

.Aktiviti Bersama.

Sape tgk citer Tiramisu ni..
Gimme 5 babeh..hehehe
Sape tak tgk rugi besar...hahaha

Citer ni da jadi citer faveret ktorg 1 family..
Which is myFamily..Me + Bie + 'Aish
My Mama dok layan citer Sinetron kat Astro Ria..
Nasib dalam bilik ktorg ade TV..hehehe

Tp kan pesal waktu siaran da di tukar..cooiii..
Ku rasakan tak sesuai lak waktu siaran sekarang..
Pihak TV3 sila amik perhatian yer..[macam la dorg dengar rintihan aku ni]

Aku suke tgk coz ade Nani!!!
Dan watak dia dalam citer tu mmg sempoi..mmg lawak..
Kadang2 aku rasa si Piere tu cam sesuai lak buat muka lawak dia tu..heheh..
Watak2 dalam citer tu bikin 1 family aku gelak ok..

'Aish tu pun sama..
Once dia tgk Mummy dia gelak..dia dok sengih2..
Tp..kalau dia tgk Daddy dia gelak..amboooiii..dia pun gelak..
So Cute anak Manjer aku sorg tu gelak..

Ohh yaaa...smlm mySista perasan something kat gusi 'Aish
Nampak macam bende warna putih kat gusi dia..
Macam warna putih susu..tp..
Bila di kesat dengan kain..tak ilang..
Adakah 'Aish nak tumbuh gigi..opppsss..cepatnya..macam mustahil je
Umo dia baru nak cecah 5 bulan..

Tp kan..Mama ade cakap..
Ade baby yg umo 3 bulan da nampak petanda gigi nak tumbuh..
Ye ke??..
Adakah 'Aish bakal tumbuh gigi..uiikksss..
Maka yer..lambatlah dia berjalan camtu..huhuhu..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

3 comments:

p R i n c E S s _ N said...

aku tgk kdg2 je beb..tp kiut r cite ni..

JIVEBUMZ said...

tengok hari2 ngn en bob memang BEST! zasssttt layannnnnnn

nur easy said...

samalah.. suka tgk cite ni. sempoi je lawaknya..;)