12 February 2011

.Suke Yer.

Suke yer aku bile 'Aish tau sebut 'BU'
Even cara dia sebut dgn cara menyembur air liur..
Tp dia akan kuarkan bunyi 'BU' tu bile aku cam xlayan dia..sweet x..
Ohhh..lg 1..aritu pg dinner kat restoran..
Ade lah 1 group DSLR ni dok click2 amik gmbr..sekali ade sorg dtg kat aku
"Kak..sy nak amik gmbr ank akk boleh?"
"Boleh tp utk ape yer"
"Saya amik course photography, sy terpikat dgn ank akk utk model baby assgnment sy"
"Ok..nanti gmbr tu bg pd akk boleh send thru email"
"Boleh"
Tetiba aku ber'kakak' kan..hahaha

Wahh..wahh..anak aku jd model lak ek..
Jgn tak tau..blk Bota dia la Model Tetap adik ipar aku dgn suami kakak ipar aku..
Dorang Photographer sambilan..ari2 click2 kamera tu..bkn nak bangga ke ape..aku pn bkn nak ank aku jd model bile besar..
Bie pun da pesan..dia nak anak dia jadi Anak yg Dibanggakan dgn cara yg elok..atee phm sendiri la ek

Da ade anak ni..org suke ke org tak suke ke ngn kite da mcm xheran da..dorg sape..hahaha
Tp aku baik ngn sume org kan kan..aku terasa kejap je..then terus ilang bile soal siasat segala bagai dgn org yg betul..takde la pendam mcm dlu lg..xmau di cop perempuan PROPA lak nanti..
Demi anak, suami ku sanggup berubah..
Ku sayang kawan2 skool, kwn2 opis, kwn2 kolej, kwn2 online, kwn2 on off aku..dorg suke ke tak suke kat aku..tu hal lain..aku malas nak amik pusing gostan ke ape..tu dulu2 time bdk hingusan..da insaf mklumlah da jd mak org..malu kat anak nanti perangai still bdk2..sikap ngade2 xpe..hahahaha..

Cop..aritu blogger Putrajaya buat Mini Gathering..org2 Putrajaya + Bangi + Kajang + Serdang meh la buat nak..semua blogger tegar ni..yg da ade ank sebaya 'Aish ramai ni..yg bakal ade anak thn ni pun ade ni..yok jumpe..

One more thing nak mtk tlg..sesape yg kenal Peguam2 hebat utk kes2 Sivil gtau aku ek..aku nak saman org ni..Urgent ek

...XOXOXO...


mAr@ZiEy

No comments: