03 March 2011

.Bizi Ke.

Bizi la jugak..
Tak sudah2 keje datang..sampai tak reti nak tepis..[cewahhh..]
Keje mesti la sentiasa banyak kan..
Kalau tak banyak mmg tak sah..

Sejak kekurangan kakitangan ni..
Sokmo la kakitangan kurang kaki dan tangan utk buat keje..
Ade sesape nak keje di IT Department..
Sape yg nak..meh roger aku..

And..sape yg nak job kat Oil & Gas Company..
Pun leh roger aku..
Company tu kawan Papa punyer..
Menurut fakta Mama..company tu ade Papa yer share gak..
Based on Ampang..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

jeBateja said...

aku nak...aku nak....keja kat oil n gas....leh...???...ahakz...

**patut le nampak hang petang td makan bungkus jerk...ahakz

pRincESs_N said...

bz..bz jgk..twitter ttp laju...hiks..

♥z@z@♥ said...

babe, ade ke keje kat bangi technician tp normal waktu keje..haha..skrg keje laki aku dah oke cume aku nk normal jek siangg..xmo mlm..huhu

Mummy `Aish said...

Jebateja

Amboi..ko da cukup lama kat SMC tu..tak kan nak curang lak ngan SMC..hehe

Eh cop..petang bile ni aku bwk bekal..errmmm..setau aku tak pernah lg aku beli lauk kat kantin utk thn ni..huhu..kalau paperbag itam tu..tu bkn makanan la..tu kotak yg dlm yer ade BlackBerry la..hehe

Mummy `Aish said...

N

Of course dear..tu semestinya..medan komunikasi plg cepat..hehe

Mummy `Aish said...

Zaza

Kalau company aku ni..sama je ngan Sony tu..production jln 24/7..gilir2 siang malam..tp technician aku tak sure cmner keje yer..nnti aku try selidik2 yer..