20 March 2011

.Dia Leka Bila.

Korang ingat senang ke nak leka kan anak dara..
Perrggghhh...sama je peel anak dara ngan anak teruna ni..
Nak2 bile akal dorg makin panjang tau..

Cer korang jage si 'Aish tu setengah ari..
Gerenti mengeluh penat yer la..hahaha
Susah ooo nak leka kan si 'Aish ni..
Tp sekarang tidak lg..hehehe


See..leka je kan 'Aish ni main
Bie yg belikan ni..
Ade kesah lucu sebenar yer sebelum beli PlayMat ni..
Kan every month Bie akan bg extra money utk aku beli brg 'Aish
Sebelum beli kene la mtk pendapat ngan kebenaran kan..mane leh sembarangan je
PlayMat ni da berkurun sebenarnya aku nak beli..tp..tak terbeli..
Lain yg aku beli..hahaha
Last-last pg Manjaku aritu..aku kat tingkat bawah cari botol baru 'Aish..
Bie ngan 'Aish pg tingkat atas senyap2..

Oppss..pencarian botol Tommie Tippie tak berjaya tp dapat botol MAM
Botol tu aku rase lg sesuai kot coz puting Tommie lain sgt ngan Avent
Takut 'Aish tak suke..tp puting MAM lebih kurang sama dan sangat menarik..
Bukan takat puting je..tp botol pun menarik..try la beli..
Gerenti puas ati..

Oppss..melalut lak..hehe
Da puas aku belek tilik botol MAM tu..
Rembat beberapa socks comel 'Asih + Ribena Jotak
Cari la aku laki ngan anak aku kat floor bawah tu..
Call tak berangkat..beratur je la kat kaunter..
Tup2..Bie muncul kat sebelah ngan PlayMat
"'Aish yg amik tak mau lepas..Bie tarik tak boleh"
Sudah la Bie..I tau U perli I..huh

| Anak ku yg paling HARUM MEWANGI |

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥z@z@♥ said...

anakku asyik nak meniarap jek..bagus nah si 'Aish nie..Iman jgn harap la..dpt remote astro gak dia suke..hehe

♥ QaseH ♥ said...

mulat nyer aish,,,geammmmm

nk geget cket,,,,

pRincESs_N said...

Aryyan pon ade playmat tu...haha..bebulan lg br ley guna...

Mummy `Aish said...

Zaza

Ok ape..asalkan dia leka..kang tak pasal2 dok melekat je ngan ko..pyh nak buat keje

Mummy `Aish said...

Qaseh

Eeeeeeeeeee...akk tlg cubitkan..hehehe

Mummy `Aish said...

N

Takpe..kasik simpan dlu..nnti kaki tgn da kuat leh letak kat PlayMat tu..