14 March 2011

.Lumrah Alam.

Macam korang dengar kat berita sekarang
Bencana di negara Matahari Terbit..Jepun..
MasyaAllah..dashyat sungguh..
Even kite jauh dr bnde2 tu..sedikit sebanyak tempias kene pada kite..
Especially ekonomi negara..

Sekarang ni lom la ade lg desas-desus barang naik..
Tp tengok la esok lusa..
Actually aku sedih kat kawan aku yg sorang tu..
Dorang ni bakal kawen this June..
Tunang yer kat Jepun sane tu haaa..kesian lak aku tgk..

Oppsss..dorang ni PJJ gak tau..
Sorang Korea sane..sorang lg Jepun sane..
Ohh..2-2 negara faveret aku..hehehe
Ohh..kesian tgk..hope tunang yer takde pape la..
Jepun teruk ok kene badai Tsunami tu..
Sape tgk video semasa Tsunami berlaku tu rasa cam
Air empangan pecah..then kite ade kat tepi empangan tu..cer imagine

Sebut pasal PJJ ni..
Aku teringat kenduri sepupu Bie kelmarin..
2-2 takde time majlis pertunangan tu..
2-2 ada kat obersi..Ireland...stadi lg amik Medic..
Hanya ade family je..ambooiii..

Dorang tunang kejap je..
2 bulan lebih..then this May di ijabkabulkan..
Abis stadi terus kwen..tak sempat nak keje..hehehe..da jodoh kan..
Sekarang aku la yg pening..
Mau cari Homestay kat Terengganu tu haaa..
Aterrr..majlis bertandang yer kat sane..yg rombongan yer 10 kereta..
Masing2 pakat nak dok homestay suh aku cari..
Rumah Aku yg kat Terengganu tu da ade orang sewa..so kene la cari lain
Sape dok Terengganu..meh tlg akk meh..
Kalau leh nak yg dekat2 Marang tu..coz umh yer kat situ..

Bukan tak mau search..
Mmg la banyak kuar kat Google tu..
Tp aku tak mau kene tipu lg..serik beb serik...

..XOXOXO...

mAr@ZiEy

1 comment:

Mar said...

alamak k.tiey marang tu jauh plak, yg tmpt kte knal tu kat kemaman huhu