30 March 2011

.Mummy Terover Sikit.

Cop..tahun ni kite raya bulan September kan
Ok..ngam2 umo 'Aish setahun..hehe
Ni idea Mummy yg terlebih over ni tau..
Mau bikin baju kurung sama design ngan Mummy leh??

Ohh..sape yg tak suke anak sedondon ngan Mummy..
Auwww...tak sabar yer..
Meh aku kasik 1 website ni..
Memang cun2 design dia..
Dan..orang2 terkenal pun pakai ok design dr dia..
Harga yer..memang OK..tak mahal..tak murah..sedang2 je..

Actually ni kawan kepada opismate aku..
So..kasik promote itu bisnes orang2 melayu..

LizOthman Kidswear

Plan utk thn ni nak theme ape ek..
Kain pasang ade 2 design tak bikin lg tu..
Ate..teman memboyot thn lepas..tak sempat nak buat yer..
So..thn ni kasik double triple boleh..(@.@)

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

kasaik samaaaaa

nomey nyer laaaa

♥z@z@♥ said...

Raya 30 Ogos babe..InsyaAllah...
Iman lom ckup setahun tp nk sedondon jgk blhh..haha

Mummy `Aish said...

Qaseh

Of course la kene sama..hehe

Mummy `Aish said...

Zaza

Yeke..ala..da ujung2 da tu..nak msuk bln 9 gak la tu..hehe