10 March 2011

.No More Katil.

Oh..ini kesah malam semalam..
Sape yg rase ade anak kecik tu mesti tau kan pasal ape kan..
Al kesah yer..
Tengah syok kami laki bini tido..
Sekali dikejutkan dengan tangisan si kecik..
Cari punya cari atas katil tak jumpe..
Ahh sudah..rupanya da kat bawah..

Katil aku takde la tinggi mane pun..
Style cam Japanese Bed camtu..
Ntah camner la si 'Aish tu leh ade kat bawah..
Dia sekarang tido bukan main lasak..
Kadang2 tu terpaksa la Bie tido bawah coz acapkali kene 'penyepak' dr 'Aish

Merah gak la dahi 'Aish
Tp kejap je nangis..then boleh dia terlena kat bahu aku..
Ceh..drama drama..
So tonite..no more Katil2 utk 'Aish..
Ktorg da pakat tido bawah je..
Cadangan utk belikan dia Playpen pun tak jadi coz..
'Aish tak suke tido dalam tu..da pernah try da..

'Aish ni kalau tido mesti ade org pokpok dia then peluk2 dia..
Terutamanya Mummy dia la..
Kalau nak cpt dia lena..haaaa...kene dok bwh ketiak aku bru cepat lena..
Serius ok..tak tipu..
Maybe sebab since dia lahir aku selalu buat cmtu kat dia..
So..sampai la ni camtu je la..

| Bile tgk 'Aish ni macam rupa lelaki je kan..|

Anak aku ni makin lama makin manja..
Gasaklah anak oiii..janji hati kamu riang..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

7 comments:

SyaNa said...

iman pn da jatuh katil
hahaa katil aku jenis tinggi
terkejut beruk aku..
tp time tu bkn nye waktu tido..dia dok main ngan papa dia.
aku tgh iron baju
sekali berdentum..huwaaa ketaq lutut aku
papa dia bleh terlena..kekekee
sejak tu dia pandai da kalo dok atas katil tu mmg xpegi smp ujung..serik la tu

*eh da mcm entry plak aku buat*
mmuaah utk 'aish

Mrs Nageb said...

tuh la tuh,I still lagi confius mau beli playpen ka tidak...sebab takut jatuh2 la..huhu :)

♥z@z@♥ said...

uishhh, takut gakif effect pape kan..seb baik xde pape..aku pun nanti bile Iman dah blh mengengsot xmo tido kat katil dah..

~daRLee ZuRiS~ said...

kysha pun pernah jatuh katil sampai masuk wad.hihii..
normal lah tu anak jatuh katil ;P
tp kitorang still pakai katil.cuma tmbh katil single bed kat sebelah tuk kysha

pRincESs_N said...

Aku rs rmai je kes cm ko weh..nti aku pn ade gk experience cmni..

♥ QaseH ♥ said...

ala cian aish,,,,,

makin nomey aish u,,,hehehhe

afni+hafiz=dani said...

sama la dgn dani. ni da kali ke-3 dia jatuh katil. baru ni hubby tolak katil tepi dinding..haihhhh