04 April 2011

.Baby Saya.

Ini kerja saya pada ari Sabtu
Coz ini Baby sangat mengade2 dan bikin saya payah nak buat ape2
Da la tinggal kami berdua je ari Sabtu
Nak tau saya buat ape..meh skodeng meh..

| 'Aish tengah mamam biskut Rusk sambil baring di pangkuan ku |

Da la makan sambil baring..
Abis aku yer seluar..
Bukan tu je..muka dia penuh ngan biskut..melekit-lekit segala..
Sekarang ni..1 ari 2 3 helai baju di pakai waktu siang..haaiiiyaaa
Da kenyang..kite kasik dia main kat PlayMat dia lak

| Sejak tau duduk ni..suke main camtu kat PlayMat dia |

Ohh..aku tgk Baby I ni ganas tau..
Toys yg dok tergantung2 tu..di tarik2 cm ape je..
Then selalu sgt 'tiang-tiang' PlayMat tu roboh..hahaha
Da penat..dia nampak 1 barang yg baiiiiiiiiiiikkkkkkkkkk punye..
Ce teka ce teka..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

| Nampak dengan jelas tak..|

Kite kasik jelas Ok..
Haiiiiiyyyaaaa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

| "Help Me!!!!..Mummy kurung saya!!!" |

Tu la..nakal sangat..
Rasakan..hahahaha..
Memula aku dok telangkup kan bakul tu..
Suke..lelama..dia rimas..so menjerit la..haha
Rasakan..padan muka U..
See..jahatkan aku..sesekali jahat ngan Baby sendiri..hehe
Tu 1st version..now 2nd version


| "Mummy yang letak 'Aish dalam bakul then pusing2.." |

Tu la al-kisah yer
Baby Saya
^____________________________^

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

6 comments:

♥z@z@♥ said...

seronok tgk 'Aish dah boleh duduk..x sabar nk tggu Iman lak..now bru pandai angkat lutut mcm nak merangkak..tp gostan ke belakang..hehe..'Aish so bambam..meh auntie zaza cubittttt..hehe

Ciare Baha said...

eeeeee tomeinyaaaaaaaaaa 'aish!!! mcm muka rayyan pon adooo..aummmmm :D

Mummy `Aish said...

Zaza..

Sabar..jgn di paksa budak kecik tu..cam abg ipar aku..di paksa yer anak dia merangkak..konon nak bg cepat jln..tgk2 sthn gak tggu bru anak dia jln..hehehe

Mummy `Aish said...

Ciare

Sbnr yer Mar da lme perasan..tp tak mau la syok sendiri..hehehe..kan kan..ade iras2 kan..jantina je lain..tp muka 'Aish mmg cam lelaki pun..haha

♥ QaseH ♥ said...

budak bijak manyak akai oooo

zaf-neza said...

ala comel nyer dia..=)
geram tgk dia duduk..cute je