23 April 2011

.Free Family Photoshoot.

In the name of ALLAH


Tajuk da terang lagi jelas kan..
Ok..ni sebenar yer percubaan family aku..hehe
Kot2 terpilih kan..
So kite cuba nasib untuk dapatkan
"FREE FAMILY PHOTOSHOOT"
Lokasi Photoshoot adalah di 2 tempat yer
1. Dataran Putrajaya
2. Taman Botani, Putrajaya

Sape tak nak wei..hahahaha..
Bukan calang2 orang yg buat photoshoot ni..
Photographer yg mmg da biasa amik gambar family tau ni..hehe

Ni antara beberapa keping gambar aku 1 family..
Yang terBAIK aku letak..hehe..


Yeaaa..maksimum 5 keping je tau..
Korang nak join..jom jom..
Jom pakat ramai2 join meh..

Lagi 1 syarat yer..
Kene 'LIKE' page FB dorg
Photoshoot Bajet Rendah
Ni bukti aku da like ok..

Ok DONE segala syarat aku da ikut..
So terpulang pada tuan photographer memilih yer..
Wish me LUCK!!!..hehehe


Ni syarat2 yer tau

1. Terbuka kepada bloggers Malaysia yang sudah berkeluarga ( suami + isteri + anak/anak² )

2. Buat satu entri dengan tajuk ' Free Family Photoshoot ' di blog utama, blog contest tidak diterima.

3. Dalam entri tersebut upload beberapa keping gambar keluarga anda sendiri ( suami + isteri + anak/anak² ) yang menunjukkan anda sekeluarga memang suka bergambar , maksimum 5 keping gambar.


5. Sila tinggalkan link entri dan juga id facebook anda di entri ini.

6. Sebuah keluarga akan dipilih berdasarkan gambar² menarik yang diupload. ;)

7. Tarikh photoshoot akan dibincang bersama ;)


Tarikh tutup adalah:

23 APRIL , 11.59 MALAM

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

YanaMIB said...

wow gud luck! ^_^

Lovely Emy said...

good luckkk.!!! :)

n@m@n said...

TQ ;)

tapi kenapa tak tinggalkn id FB?

n@m@n said...

2nd time visit..insyaAllah isnin ni keputusan ;)