01 April 2011

.Kerana Mata.

Last 2 days aku MC..2 ari ok..
Mata kene infection..ntah macam mane ntah leh kene
Tp bgn malam nak susukan 'Aish rasa mata cam sepet sebelah..
Walhal yg sepet anak aku ngan suami aku je..
Sepet dan berair je..

Tgk kat cermin mmg nampak kesepetan tu..
Malas nak bukak lampu bilik..
Pg toilet tgk..da merah..ah sudah..
Kejut Bie..dia tgk..
"Macam saket mata je tu..da tido jauh ckt dr 'Aish"
Ehh...cam tu lak

Sok pagi..siap2 nak pg keje..anta 'Aish kat BS
Tp plan nak ke klinik dlu..
Ingatkan nak ke Klinik faveret aku..tp cam lambat sangat lak klinik tu bukak
Aku ke AnNur..
Ramai lak orang saket..doktor tak masuk lg..
Takpe la..kasik tunggu je..

Sampai turn..duduk je..
"Awak saket mate ke?"
Aik doktor ni tak sempat aku nak cakap pape da tau ek..hehe
Sok sek sok sek..dapat la MC 2 ari..
Berdesup aku blk..kebetulan Mama nak blk Pahang..
Wajib la anta Mama lps tu..
Then aku keseorangan kat rumah..heaven lak tetiba..hehe
Tak leh tido ok..ingatkan leh la tido selama aku tak cukup tido hampir 7 bulan ni
Tp takleh..kemas ape yg patut..cukup masa..keluar amik anak + suami

Bile jumpe si anak..perghh..
Heaven gler..haha..
Macam setahun tak jumpe..
Oh..Mummy rindu kamu sayang

| I Love ur mouth la Sayang |

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

8 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ish geram nyer kome ngan anok oak ni 'aish

♥z@z@♥ said...

mmg sejibik mcm anak jepun..

Umie a'iesya said...

cam jepun!
haik!

zaf-neza said...

kebetulan sama plak..
anak n suami je yg sepet..
ibu2 nyer tak..hehe..

♥S@R@♥ said...

wah aish dah leh bawa kete la..hehe
'aish dah besar la aunt sara'
lum dpt jumpa lg baby comel ni..hehe

^nanie^ said...

alololo..chomel sgt la aish ni..gewam aunty nk gomoi..hikhikhik

Puan aiNa Rahman said...

aloloo..tomey die buat mulut camtu. gambar bby kat atas tu mcm muke cousin aina lak. he3

pRincESs_N said...

oshin....mau cemolot sket...geram...