13 April 2011

.Saya Sudah Terpikat.


Tau kan logo ape tu..
Tu logo MAM
Yaa...sy sudah terpikat memikat ngan MAM
MAM is Mom..hehehe


'Aish ade 2 botol MAM
1 hok warna Pink tu..9OZ
1 lagi warna purple 5OZ
Price bg aku takde la mahal sgt compare ngan Avent ke Tommie ke
Sangat berpatutan ok..
Then mmg terBAIK aku rasa..haha

MAM ni jenis BPA Free, Anti-Colic
Botol yer mmg best..haha..[cam aku lak yg pakai..haha]
Even besar tp best..
Terutama tang puting yer tu
Bukan macam puting biasa tau..ade tirus ckt kat depan..



Memula tukar botol 'Aish
Dr Avent ke MAM
Ingatkan dia tolak..coz pernah try bg dia botol Tommie..tp reject tau
Sua je MAM..terus suke..lega ati ni..


Lagi 1 yg aku suke psl MAM ni
Botol dia mmg fleksibel..means..
Bukak sane sini leh..
Kalau basuh selalu yer tang bwh botol la plg susah kan..
Tp dengan MAM ni..
Leh bukak2 lg tang bwh tu..cuci2 pun senang..haha

Lain orang lain citarasa kan..
Bg aku..aku lebih suke brand MAM dr yg lain..
Nasib si 'Aish ni tak isap Pacifier..kalau tak..mmg aku beli jenis MAM
Oppss..ade org tnye cmner nak ajr anak tak isap Pacifier..
Alamak..aku takde petua la..coz
Aku pernah beli Pacifier kat 'Aish..tp dia sendiri yg tak nak..
So..nnti aku tnye 'Aish ek..npe dia tak nak isap..haha
Skg..ntah mne2 ntah pacifier dia tu..haha..[membazir je beli dulu]

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

4 comments:

asna cute said...

kat mane mau cari botol nie kak? jusco ada x?

Mummy `Aish said...

Asna

Jusco akk tak sure ade ke tak..akk pun beli kat Manjaku..kedai brg2 baby..hehehe..tp klu Jusco ade jual botol Avent..mesti ade jual botol MAM yer la..hehe

JIVEBUMZ said...

macam2 botol eh? thanxs for the info.. bleh take noted nih!

♥z@z@♥ said...

aku pun suke babe..mmg puting dia best..Iman lak suke smua botol..dan dia dh ade Avent, Tommee, MAM, Pureen, Evenflo..sumer ade..hehe..

Iman mmg isap pacifier tue..aku xtau la cmner dia suke coz dlu mse kecik xmo tp skrg nie nk tido mesti kne de pacifier tue..klau x, x lena dia tdo..