17 May 2011

.Juvana vs Asmara.


Juvana [Setiap Isnin 9mlm]
Asmara 2 [Setiap Selasa 9mlm]
Which one korang prefer..
Aku??...
Lebih pada Juvana kot..

Cite tu ade plot yg baik bg aku..mantap beb
Memula tu cam was-was dan menakutkan je citer tu..
Lame-lame ko cam gian nak tgk..hahaha..
#BrontPalarea #ZahirilAdzim #BetoKushairi #EykaFarhana
Tu je kot pelakon yg aku ingat..hahaha..kejam tetiba

Ohh..yer..kenal sape #EykaFarhana
Ala..yg berlakon cite #SejadahKaabah dalam cerekarama Sabtu aritu
Dia berlakon gak dalam #Juvana as Nadia
Umo masih bawah umo..heheh..16 tahun beb
TQ to #ZahirilAdzim atas info yg manfaat tu dalam Twitter..hehe

| Comel kan dia ni..Cantek lak tu..tetiba lak..|

| Daim kene masuk Bilik Kurungan |

#ZahirilAdzim ni cousin ngan Syana
Beb..taik lalat tu jgn suh dia buang tau..batchmark dia tu..hehehe
Ish..pesal aku suke pakai # tag ni..da macam dlm Twitter lak..
Penangan ni..penangan..

Oppsss..da melalut..
Beb..aku keje tau Wesak Day ni..
Korang cuti ek..tak heran..nanti time Raya Aidilfitri aku cuti lama..hahaha
Jahat lak tetiba..[jeles sebenarnya ni]
'Aish di jage oleh Daddy yer..time pg keje tadi..
Masing-masing dok berpelukan sesama sendiri..ngade..saje bikin jeles..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

1 comment:

♥z@z@♥ said...

Aku lak layan Juvana tp kekdg jek..selebihnye Juvana layan aku tido..haha