23 June 2011

.Belanjawan Keluarga.

Ape ingat negara pun ade belanjawan ke..
Sejak2 da kawen ni..belanjawan ni kene buat OK..
Aku da 2 tahun berturut2 buat belanjawan..
Kalau tak buat..mau pening..

Ate..saving banyak keluar kan..
Memula saving utk kwen..
Then tak sempat nak topup..terus saving utk 1st baby..
Tahun ni..saving baru nak bermula..da terus tukar plan ke 2nd baby
Bie cakap..
1st baby rezeki yer melimpah ruah..
2nd baby ni lebih melimpah ruah..
Tu aku setuju..`Aish memang anak yg pembawa rezeki besar buat kami

Maka yer..tahun ni raya kami sekadar berjimat cermat
No more raya sakan..lalalala..
Tp kami lebihkan pada `Aish..1st Raya for Her
Wow..tak sabar nak tgk `Aish berbaju kurung..lalalala

Oppsss...aku mimpi gender my 2nd Baby
Ohh sweet gler mimpi tu..
Nanti la cite ek..mau berangan kembali..lalalala

pssstt:..tahun ni 3 orang sama due ngan aku..dan..masing2 ade anak yg lahir thn lepas

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

5 comments:

♥z@z@♥ said...

yeay, nk tgk 'Asih pkai bju kurung...

pRincESs_N said...

haha..aku mmg ade budgettg sheet tuk aku gn Za...gune excell lg..kekeke

asna cute said...

xsabar nk tgu raya. asna baca blog akak semula lepas raya ek hehe =D

Alhamdulilah keluarga akak murah rezeki =)

SyaNa said...

syiok gile kan
rezeki ko dpt besarkan anak serentak
senang sekali harung

Redbloodsnow said...

Off topic..hehe. mar, check ur email ek. tabaloi dh hado..hehe