30 June 2011

.Dapat Sudah.

Mengidam...idak ler..
Memang da lame nak rasa pun tp jauh la nak pg beli yer..
Nasib ade kawan2 blogger dari Sarawak nun..
Ku titipkan pesanan..taaaraaaa..da sampai pun

| Mukadimah..hehehe |

Alamat yer ke rumah..tp sebelum dorang nak hantar tu dorang call aku dlu
Kot2 aku takde ke kat rumah..tp mmg pun takde..ate time keje kan
Dorang nak anta kat opis..nasib opis aku area dekat rumah je..
So..dorang pun tau opis aku mane..

Tup2..da sampai2..hehehe..ape aku kirim..
Ce teka..ce teka..hahaha..[ngade lak main teka-teka..hahaha]
Aku mintak Ziey belikan aku Tebaloi..
Kenal tak Tebaloi ni ape..
Ala..yg buat dari Sagu tu..Snek Sagu..sedap sangat wei..
Rasa cam kuih kelapa..[ni respon dari opismte la..]

Ziey memang pemurah sangat2..
Aku nak bayar tp dia cakap takpe..ooohhh terkejut aku..
Sekali ngan kos courier ok..bukan calang-calang orang nak bg kos courier free..

| Then bukan 1 je dia belikan tp 2 kotak..|

| Bukan tu je siap ade KeyChain Sarawak lg..|

Ape jgn ingat orang Sarawak kedekut..pemurah wei..
Dan memang sesedap yang di sangka..huhuhu..yaaahooo..
Ni semua gara-gara iklan TV pasal Tebaloi ni la..

Thanks Ziey..
Moga murah rezeki Ziey lepas ni..
Also buat Dillah sekali..ate..tunang yer menemani time beli Tebaloi ni..

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

1 comment:

pRincESs_N said...

tcapai jgk hajat ko kan..sedap kan tabaloi tu...