16 June 2011

.Ini Hasilnya.



Web mane yg kene..
Korang cari la sendiri ek..
Aku suke je dorang hack..biar buka mata dorang..
Block web Free Download..tp Web Porno tak lak di block..bengong..

****Updated****


Hok ni yg 2/3 ari lepas punye web
Kesian kat dorang ni kan..
Web kene hack then bg jawapan kat kami-kami ni
"Serangan sudah berjaya di patahkan"
Hok aloh..mmg la berjaya di patahkan..da korang tutup server tu..
Good Idea..bijak pandai

Ok la..ni hint korang nak tgk senarai web yg telah di hack..
Klik sini yer

...XOXOXO...

mAr@ZiEy

2 comments:

jeBateja said...

kilang kita punya web pernah kena tak...???

JIVEBUMZ said...

omg... jap2 nak tgk sape yg kene hack tu..