14 November 2011

.Barang Baby + Mummy.

Sape cakap anak seterusnya takde beli barang baru..Ade OK
Tp takde la sebanyak dan semeriah yg 1st..[meriah ke dlu..ok la meriah la jugak..abis beriban ribun gak]
Now..barang adik 'Aish sudah settle..
Beli jugak baju selai dua..adil dan saksama OK..
Barang2 lain tu kasik recycle je barang kakak dia..jimat katanya
Da..selang setahun kan..barang kakak pun masih nampak baru lagi..ade yg lom pkai pun ade
Barang Mummy kene la semua baru kan..
Especially stokin..hahaha..
Korang tau..stokin aku abis je pantang Bie bantai pakai wat pg keje..
Koyak sane sini da..
Kali ni nekad nak beli stokin jenis yg mmg elok utk kesihatan punya..
Bukan calang-calang stokin..hahaha..[konon la sangat]

K-Life Stokin

 Kalau stokin ni Bie pakai buat pg keje..mmg nak kene la laki aku tu..
Aku ganyang dia lps abis pantang kang..oppsss
Set bersalin lak..aku amik yg simple je..last year aku pkai set Amway..pun tak abis pakai..
Sebab..aku ni kan degil..nasib la dpt half price set Amway tu..RM150 je..
Kali ni beli set lagi murah dr Amway..mahal2 beli tak pakai membazir..
Pati Haruan sudah di beli 1 kotak..Brands punye..[oohhh mama..tak sanggup telan +______+ ]
Akan di topup beli 1 lg kotak tp jenama lain..yg tak berbau sgt..
 Cekak rambut wajib beli..hahaha..kelakar tak..cekak pun masuk dalam list
Aku kan..sebenarnya kan..baru je lepas cantas rambut..
Sudah ketot wa cakap sama lu..hahahaa..boyish style gak la..tp ala2 feminin ckt..
So cekak rambut kene ade..supaya rambut depan tak tutup mata..
Da sarat2 camni cantas rambut..boleh ke?..ikut aku BOLEH je..

Now its time to pack ur bag OK..
Tp cam biasalah..peel Malas aku memuncak..
Kali ni aku nak suruh adik aku kemaskan..ate...cuti skolah da kan..
Aku kasik longgok kan..dia kemaskan..hehehehe..
Ala..bukan banyak pun..pengalaman mengajar kite kan..so da tau ape bnde yg sepatutnya di bawak

Ok la..perkembangan terkini aku
Baby head sudah ENGAGED..lalalalalala
Debaran makin terasa ok..

...XOXOXO...
 
mAr@ZiEy

2 comments:

SyaNa said...

huwaaa..gud luck ok
aku doakan sume berjalan lancar
best ..best

sweethOneY said...

1st banyak beli brg sbb dia 1st kan. Hehe bila dah 2nd banyak barang dah ada kann