26 November 2011

.Jumaat Terakhir 1432H.

Ke mana daku..ke Papa Kaya
Perkumpulan para ibu-ibu berlaga pipi nan gebu..auuww..[aku makin gebu ok pp..]
Para ibu-ibu Blogger yang kelass OK..
Dari Blogger ke group UB..then ke group gosip Twitter..
Semakin rapat ktorg ni even ni 1st and 2nd time jumpe..
Ciare, Princess N, Zaza

Sebelum gambar di tayang..
Awal-awal aku gitau OK..
Susuk tubuh ku menampak kan kegumuk kan yg melebihi had usia..[errrkkk..camner ek nak ckp]
Tak comel orang ckp..even awok tu tengah sarat ngandung..
Tapi tetap tak comel OK..buruk benor rupa awok ni haaaa..ishhh..malu tau

Plan asal dari Ciare ngan Zaza
Tapi awok ni nyibuk benor..nyelit twit orang nak ngikut gak..hehehe
Ampunkan patik wahai puteri-puteri jelitawan semua
Alang-alang Ciare ngan Zaza nak ketemu di Bangi..
Maka yer Princess N yang mmg orang Bangi pun nyelit gak..
Princess N ni selalu la nampak dia lepas waktu keje..
Hi Hi Bye Bye dari tepi jalan je la kan..hehehe..
Ate..jalan depan opis ni jalan utama dia balik ngumah kan..
Sampai da cam da kete dia dari jauh OK..hahaha

Time menuju ke Papa Kaya ni lg best
Kete Zaza, di ikuti kete Princess N..last kete aku..
Opis Ciare dekat dgn Papa Kaya..
Sebelum kuar parking lagi da nampak kete Princess N dari jauh..
See..sampai da cam kete dia dari jauh..hahahaha...

Ibu Buyung & Zaza
Princess N & Ciare

KAMI da'Bloggers
Ish..buruk benor rupa awok dalam gambar last ni
Kemain buncit perutnya..hahaha..

Papa Kaya = PapaRich

...XOXOXO...


mAr@ZiEy

No comments: