19 January 2012

.Bilakah Waktu Sesuai.

Ya..bersua kembali (eceh da macam talk show je)
Nak bercerita psl Pap Smear je ni..
Pap Smear perlu di buat at least once a year or 6 weeks after deliver
Tp cam aku last year buat time bln 9 (ngandung 6 bulan) perlu ke aku buat kali ke 2 bulan Februari ni..gap 5 bulan je tu..
Korang da buat ke?..buat la wei..xsaket mane pun, kalau saket pun cktttt je..utk kesihatan kite gak

Dulu aku buat kt Hospital Serdang kene RM5 je..tu pn doktor pakar yang buat,kali ni ingat nak buat kt AnNur la..tp mcm malasssss sgt nak berQue lama tu, buat kt LPPKN lak kene set appointment kt Hospital Kajang nun..

Alamak..tersasar lg ni..nak cite 2nd experience lahirkan Airis tersasar ke Pap Smear lak..(Eceh..alasan di terima pakai tak)

Pssstt:...ok la Airis need Milk again,bru sebulan setengah da minum 4oz, kalah 'Aish dlu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

♥S@R@♥ said...

nanti ingat nak buat kat klinik huda je la..