13 January 2012

.Sebulan Berlalu.



Mak oiii, da sebulan tak update..gasak lah..Airis pun da sebulan, so cepat meh..'Aish pun da 1thn 4bulan..

Perkembangan 2 beradik ni, sungguh Wonderful, Amazing..rutin harian 'Aish..bangun je pagi say "Baby..baby"
Klu dulu di cari yer Abah je..skg sudah berubah..pagi-pagi kiss Airis tnda kasih sayang seorang kakak..sweeeeeettttt glerrr OK

Klu Airis hokhek kt PlayPen dia..cepat 'Aish lari pg kat aku "Ma....baby" dgn jari dia tunjuk adik dia tu..klu aku lambat ckt di tarik yer baju/seluar aku ni..Prihatin OK 'Aish ni

Klu dulu time pregnant, bile sebut "Mane baby" di usap yer perut aku..skg bile tnye "Mane baby" no more perut da..di cari yer Airis..bijak genius tau ini bayi..

Eh..aku nak cite pengalaman melahirkan Airis sebenarnya tp ke laut dalam sudah..hehehe..aku bersyukur sgt2 proses nya mudah sangat dan kelakar OK..

Airis..as usual like another babies, sleep..milk..sleep..milk..sleep..milk, that's it, selalu gak la buat "OnCall"..tp skg da OK..handle 2nd baby tak sekekok 1st baby..pengalaman mengajar kite kan..3rd baby..errmm tggu 3series menjelma..hahaha

That's it for today..

2 comments:

syanasaid said...

oohooo bestnye babe
rajin2 update pasal baby ye
take care

rDnA said...

Sweeettttt la si Aish..pandai kakak ni.dh boleh hrp jg si adik..