20 February 2012

.That's Mine.


That's mine..
'Aish dan Airis
Dorang la penghibur tika sunyi, pemangkin kemarahan aku,eh..pemangkin..hahaha

Nak cite caca marba boleh tak dlm 1 N3
Sabtu 18hb Feb aritu aku dating ngan 'Aish
Sehari suntuk berdua
Pagi ke court badminton..asal yer aku main..tp nama takde..so usha2 je la
Sekali ade 2 org baby datang..anak Kak Fiza ngan Izan
Da la 'Aish ni sayang sangat kt Baby
Yang best..dia suke anak Izan sebab kecik macam adik dia Airis (kot)
Dok kacau la baby tu tengah tido..tp anak Izan yg sulung macam marah 
Yerla..org kacau adik dia tido..
Aku nak halang da tentu ngamuk 'Aish tu

So aku pergi la bawak anak aku tu breakfast
Eh..tu 1st time kot breakfast kt luar berdua ngan 'Aish..
Nasib dia molek je makan..lapar kot..hehehe
Makan sambil borak..eh..aku borak ngan 'Aish ok
Even dia masih berbahasa baby..tp ade la sikit bahasa dewasa tu..
Paham gak la aku ni..

Ingatkan lepas breakfast nak ke court balik tp hujan lebat plak..
Cancel..so kami ke rumah Cik Dah amik barang yg aku order..
Eh..barang anak dara aku tu gak..barang 'Aish..hehehe
Lepak jap umah Cik Dah then ke Metro Kajang..
Saje ronda2..takde plan nak shopping pun..sebab banker lom bagi elaun lagi..hahaha
Then balik umah nap then bangun kuar lagi..shopping kat Manjaku..
Then amik Bie balik keje..hehehe
Oh Airis Mama jage sekejap..
Siang hari ngan 'Aish..malam hari ngan Airis..
Balance kan..=)

Oh..'Aish skg makin susah nak kontrol bile masuk Manjaku
Dia akan amikkkkkkkkkkkkk pape yg boleh di capai masuk dlm bakul 
Korang leh imagine tak..aku tarik bakul sambil kejar 'Aish dlm Manjaku..funny kan
Tp best kot..hahaha..sebab dia ketawa terbahak-bahak tgk aku kejar dia..kahkahkah
So Mama kan aku skg..

Solution yer aku dukung 'Aish sepanjang pembelian aku tu..
Naik lenguh aku ok..
Tp sempat beli sepasang baju 'Aish ngan Airis..sedondon lg..
Then sempat lg makan kat Nu'in tu..hehehe
Dating sakan kan ktorg..tp best..
Aku kene buat camtu sebulan sekali paling koman
Takde la dia ingat aku pinggirkan dia..
Well..dia kan anak Abah dia..hehehe

Tu je kot nak cite..
Aku dalam mood bosan and da overload ngan keje ni
Tp sempat update kan..well..release tension 


mAr@ZiEy

4 comments:

m@ri@ said...

update blog = release tension ek..hehe

asna cute said...

mmg syok sgt la baca cerita akak nie. klu asna pndai bawa kete pun mmg hari2 kuar jalan ngan haikal. tp apakan daya. kete pun hubby bawa g keje hehe

mAr@ZiEy said...

Maria

Release tension sbb terlalu byk sgt keje yg di beri..kasik ngelat jap dr wat keje..heheh

mAr@ZiEy said...

Asna

Nanti husband Outstation pun dia bwk kete ke..klu tak bwk..try la jln2 ngan Haikal..dekat2 pun takpe