08 March 2012

.Random.

I need some rest..
I need some peace..
Stress dengan keje yg OVERLOAD
Stress dengan management yg kedekut melampau
Stress dengan BOS.
Let see my theraphy image =)

myKid for myTwins

Sleepwear for myTwins
 Saya sudah gian membeli baju yg sama corak/color untuk myTwins ni..tp payah betul nak cari saiz..
Ade jumpe size Airis, size 'Aish lak takde..camtu la sebaliknya..
Boleh di katakan..tiap-tiap minggu aku shopping baju babies ni
Baju lama di simpan dalam kotak..hehehe
Almari Babies pun penuh ngan baju baru dorang je..
Baju yang sama color/design..
Hanger siap beli 2 color..Pink for 'Aish..Purple for Airis..
Senang nak tau baju sape..hehehe
Tu la aku punya keje sekarang..hahaha
Seronok ade 2 babies yg sama jantina ni..seronok tengok dorang pakai baju sama

Mentanglah Airis belum tau main, 'Aish rampas menan Airis


I'm 3 Months Already



mAr@ZiEy

2 comments:

SweetYatt said...

alahhhh.... aishhh.... rampas jek... nanti kamu dah besar asik kamuuuuu je kena baralah.... cayolah ckp acik yat ni... mcm kak farah asik2 dia je kena beralah.... sian kak farah he he he

Princess Belle said...

akak dulu pun buat gitu for abang n adik..tapi bila abang dah darjah satu..dia tak mau sama2 baju ngan adik ehheehheehehh katanya malu heheehh