16 April 2012

.Supplement.


Ini supplement untuk aku
Hye..da ade anak ni kene la amik supplement OK
Mane cukup energy wei..
Mane nak keje..mane nak urus anak-anak..mane nak urus suami..mane nak urus rumah
Haaa..kemain banyak tenaga di perlukan 

Lembik wei takde supplement ni
Lain la kalau badan korang tu ala-ala robot..
Tak perlu rehat kan..
Keje je non-stop tak payah battery utk charge
Salute la orang keje mcm robot tu..

Aku amik VCO
Virgin Coconut Oil
Eh..best ok VCO ni
Ko tak cantek dan teringin nak cantek..
Makan VCO
Ko susah nak membuang..ko makan VCO..
Ari-ari la ko membuang
Ko nak kurus..ko makan VCO
Kurus la ko nanti tak payah diet
Ko saket badan, ko makan VCO
InsyaAllah kurang la saket badan tu
Murah Ok..makan 2 biji sehari

Herbalife Tea 
Aku baru je amik tu..
Don't ask me the price..[pengsan ko nanti]
Tu untuk buang toksin dalam badan
So far Herbalife ni ramai sangat orang ckp bagus 
Tp..bagus untuk kurus la kan
Aku ni tak berapa kurus sangat tp tak berapa gemuk..
Sedang-sedang..tp tujuan asal bukan nak kurus pun
Nak tambah energy + utk dalaman sekali

Kite ni perempuan kene la ade supplement
Kang da makin berusia makin lembik plak
Kang laki cari lain naya je..
Kene la jage diri sendiri kan baru leh jage suami + anak-anak dengan baik
Cam aku ni kene ade supplement
Mane larat wei..kene dan perlu ade..

Cukup la kot membebel pasal supplement ni
Sape nak tau pasal VCO leh jenguk this web


mAr@ZiEy

7 comments:

~♥ iella ♥~ said...

ambk gak VOC Virgin Coconut Oil tp Herbalife mmg tak dapet. huhu...klu ambk..maka ko jgn mkn nasi dah la... bajet lari tak dpt kejor..hihi

mun said...

kite makan jamu n minum pearl kacip fatimah jew...hehheee

misha.w said...

serious ke boleh kurus?

mAr@ZiEy said...

Iella

Kite try 2-2..VCO tu da lama..Herbalife tu bru je..heheh..tak sesuai..lenkali tak guna da..hehee

mAr@ZiEy said...

Mun

Mar da try mkn jamu tp tak sesuai kot..huhu

mAr@ZiEy said...

Sha

Yg mane..VCO tu so far mmg ade la perubahan utk weight tu..tp kene mkn b4 makan..sbb akan mengurangkan selera makan..but Herbalife tu mmg utk kurus pun..dan terbukti pun jalan..huhu

aziyana said...

hihihi yana pun mkn vco je skrg ni