24 May 2012

.Penama KWSP.

Haaa...pernah tengok iklan KWSP tak?
Ala..yg tetiba bini dia sama wajah ngan dia then cakap "Dah Semak"
Pernah tengok tak..kalau belum nnti tengok la..

Nak cerita pasal Penama Acc KWSP ni
Ntah camner aku boleh termakan dek iklan tu..hahah
Hye iklan tu berjaya bukak mata aku OK

So arini macam terdetik nak bukak iAkaun
So check bahagian Penama
Hye..nan ado status OK
Setau aku da register 2 Penama time memula isi form KWSP

So sebagai langkah awal..
Aku download form Penama tu
Then register kt KWSP..
Selagi Hayat ade lg ni better buat kang sia2 je buat potongan KWSP tu

Geng..try la check..
Takde iAkaun register kt Kiosk KWSP tu
Sebelum terlambat..
Untuk ahli keluarga kite jugak ni..


mAr@ZiEy

No comments: