07 June 2012

.Peel Anak-Anak Aku.

Setiap anak lain peel nya
Percayalah..ade yg sama..ade yg lain
Ni nak share peel anak-anak aku time tido


'Aish ni kalau tido or nak tido
WAJIB cari bobok dia
Tu dalam gambar tu Bobok dia la
Actually dia start ade bobok tu time umur 1 tahun
Ni sebab terikut sepupu dia yg sebaya ngan dia tu la
Kemain nak bobok jugak

Bobok tu bantal Atok aku..
Atok aku means Moyang 'Aish la kan..
Aku terbawak balik so terus jadi Bobok 'Aish..hehee
Bantal kekabu..kain perca baju Atok aku tu..hehehe
Atok aku jahit sendiri tau..
1-1 nya cicit Atok aku yg dpt bantal buatan Atok aku..

Sekarang peel dia..nak tido
WAJIB gentel2 hujung bantal tu kat kelopak mata dia..
Kadang tu keliling mata dia..
Tup2 nanti dia da lena..hehehe


Anna plak peel suke hisap ibu jari 
Kemain dia hisap..
Ade 2 makna kalau dia hisap ibu jari tu
1- nak tido
2- nak susu

Kadang tu..tengah2 malam dia tak merengek nak susu
Tp aku kne bangun tengok dia hisap jari ke tak
Kalau dia tengah hisap ibu jari tu makna nya dia nak susu la tu

Lain kan peel anak-anak aku
Well..ade yg sama ade yg lain
Kalau semua sama..mau pening kepala aku


mAr@ZiEy

2 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nasib baik nak bobok dengan isap jari, kalau nak yg lagi extreme?? hehee


Salam sinngah, :)

Aisumi Chan Kawa'i said...

alalaaa dah besar dah merekaa